Mijn LP wishlist!

LP wishlist

Laatst heeft mijn vader eindelijk een platenspeler gekocht! Hij heeft zelf onwijs veel platen en nu wil ik zelf ook gaan beginnen aan mijn eigen platencollectie. Mijn wishlist is eindeloos, maar dit zijn de top 10 platen die ik super graag zou willen hebben!

1. The great gatsby soundtrack

The great gatsby is denk ik misschien wel mijn favoriete film. Ik houd van de jaren 20, van de jazz muziek en hoe alles eruit ziet in de film. Daarnaast vind ik het verhaal ook heel mooi en treurig. De muziek van de film vind ik zo gaaf! Dit is ook gelijk de duurste LP op mijn wishlist…

2. Ed sheeren – +

Ik heb een zwak voor eerste albums van artiesten en zo ook voor Ed Sheeran zijn eerste album. Ik vind die gewoon het beste vinden! Daarom zou ik heel graag dit album op LP willen hebben.

3. Grease soundtrack

Mijn vader heeft wel een single van Grease, maar niet het hele album. Ik heb er al een paar voor een tientje op marktplaats gezien…

4. Halsey HFK/Badlands

Ik ben een grote fan van Halsey en ik zou zo graag haar albums op LP willen hebben!  Ze zijn alleen helaas echt super duur.

5. The script – Science & faith

Dit is het tweede album van the script en toen ik op de middelbare school zat heb ik zo vaak naar dit album geluisterd. Het was namelijk het enige album die ik op mijn telefoon had staan, omdat het ook het enige album was waar ik naar kon luisteren tijdens het huiswerk maken.

6. The 1975

The 1975 lijkt me zo gaaf op LP! Eigenlijk maakt het me niet zoveel uit welk album, want ik vind ze allebei heel erg leuk.

7. Harry Styles

Hoe gaaf zou Harry Styles zijn album zijn op een LP? Ik vind zijn muziek ook een beetje oldskool, dus ik denk dat het heel gaaf klinkt op een LP.

8. Fifty shades of grey soundtrack

Net als The great gatsby heeft fifty shades of grey ook een hele leuke jazzy soundtrack en daar houdt ik van!

9. Amy winehouse – Back to black

Dit is natuurlijk een klassieker! Je hebt hem al voor 15 euro bij bol.com!

10. Haim – Days are gone

Ik luister sinds kort naar Haim en ik vind hun muziek heel leuk. Ik vind het ook echt muziek voor op een LP!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *