Mijn middelbare school make up look!

middelbare school make up look

Een aantal maanden geleden zag je deze tag overal voorbijkomen. In de tag laat je zien hoe je je make up deed toen je nog op de middelbare school zat. Ik vond dat zo leuk om te zien, dat ik vandaag mijn middelbare school make up look laat zien.

Ik vond het zo grappig om hem weer na te maken. Ik was echt na nog geen 15 minuten klaar en dat is nu wel anders! Ik droeg niet zo heel veel make up, maar ik vond het wel al heel erg leuk om mijn make up te doen.  Ook draag ik al een aantal jaren amper nog eyeliner en vroeger droeg ik dat echt elke dag.

middelbare school make up

Producten die ik gebruikt heb:

  • Catrice camouflage cream concealer 010 ivory
  • Essence all bout matt! Fixing compact powder
  • NYX 06 peach blush
  • Catrice gel eyeliner waterproof
  • Catrice glam & doll false lashes mascara
  • Make up revolution pro illumate highlighter

En dit is dan de make up look! Als eerste bracht ik altijd de catrice camouflage concealer aan onder mijn ogen en pukkeltjes. Daarna gebruikte ik vroeger een andere poeder van Catrice, maar ik had nu alleen deze poeder van Essence liggen. Ik was vroeger al gek op blush! Ik gebruikte altijd de NYX blush in peach. Ik heb hem nog steeds, maar hij is helaas niet meer te koop. Naast blush was ik ook gek op eyeliner en ik had dan ook elke dag eyeliner op. Daarna krulde ik mijn wimper en bracht ik mascara aan. Ik gebruikte vroeger altijd de normale versie van de Catrice glam & doll mascara. Als laatst bracht ik altijd nog een highlighter in mijn ooghoeken en onder mijn wenkbrauwen aan. Volgens mij gebruikte ik er altijd één oogschaduw van MNY voor. Wie kent MNY nog?

Best een oké look eigenlijk. Ik zou met deze make up zonder problemen gewoon naar buiten gaan. Het is wel raar op mijn highlighter op mijn jukbeenderen aan te brengen en ook om geen bronzer te gebruiken. Het is een beetje een no make up make up look!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *