Mijn top 10 beste films van 2015

Ik heb aardig wat films gekeken dit jaar! Er kwamen afgelopen jaar 10 recently reads online op mijn blog en begin januari komt weer een van de films die ik in december zag. In elke recently watched staan er reviews van 4 films in dus ik heb rond de 44 films gezien dit jaar! Het leek mij wel leuk om te laten zien welke films ik nou echt de beste vond. Hier dus mijn top 10 films die ik in 2015 zag.

1. Insurgent

Op nummer 1 staat Insurgent. Ik moet eerlijk zeggen dat ik Divergent veel beter vond. Bij Divergent hebben ze zich veel meer aan het boek gehouden en bij Insurgent bijna niet. Nog steeds vind ik het verhaal zo gaaf en de special effects waren ook super goed. Ik ben heel erg benieuwd naar Allegiant!

2. The theory of everything

Dit is echt een super mooie film De acteur die Stephan Hawkings speelt, Eddie Redmayn, is door deze film echt een van mijn favoriete acteurs geworden! Hij is zo super goed. De film is best wel zielig, maar ook zit er leuke humor in.

3. In your eyes

Deze film klonk heel erg interessant, maar ik wist niet zo goed wat ik er van moest verwachten. Het is echt een hele mooie romantische film. Ook wel met humor er in! Ook Zoe Kazan is een van mijn favoriete actrices! Als je van romantische films houdt, maar dan heel erg origineel, kijk dan deze film!

4. x+y

Nog een film waardoor ik gek ben op een acteur! Asa Butterfield speelt in deze film en hij is echt heel erg goed! De film is heel erg origineel. Ik heb nog nooit zoiets als deze film gezien. Echt een mooie film ook en schattig!

5. Pride and prejudice

Een klassieke film! Ik merkte dat ik de sfeer van de 1800 heel erg leuk vind om naar te kijken en daarom ging ik wat klassieke films kijken. Tot nu toe is Pride and Prejudice mijn favoriet! Een prachtig verhaal met ook een van mijn favoriete actrices, Keira Knightley.

6. The scorch trials

Ik was best wel zenuwachtig voor deze film. The maze runner vond ik geweldig, maar ik ben niet zo’n held en na het boek gelezen te hebben was ik bang dat deze film te eng zou zijn. Dat valt reuze mee trouwens. Ik vind zombies altijd een beetje lachwekkend en je kon de schrikmomenten best wel zien aankomen. Niet zo goed als the maze runner, maar alsnog een goed vervolg. Jammer dat we tot 2017 moeten wachten op het vervolg!

7. the east

Deze film wilde mijn vader graag zien en keken we hem dus. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten, maar de trailer zag er veelbelovend uit. Het was dan ook een super goede film! Ook heel anders dan andere films en ook een film waarbij je wel een beetje moet nadenken.

8. Big hero 6

Dan nog een paar animatiefilms! Big hero six is zo onwijs schattig en als je verdrietig ben is dit de perfecte film op te kijken! Er zitten ook wel wat zielige stukjes in, maar hij vrolijkte me wel op!

9. How to train your dragon

Deze film wilde ik al een lange tijd zien, maar steeds vergat ik hem. Totdat ik toevallig zag dat er al een deel 2 uit was. Deze film is gewoon een en al plezier!

10. Hugo

Deze film keek ik in december en ik ben er nog steeds niet uit of het nou een kerstfilm is of niet. In ieder geval is het een onwijs leuke film! Weer met Asa Butterfield, die gewoon mij hart gestolen heeft. Ik vind het een bijzonder verhaal, super spannend en ook echt heel mooi gemaakt!
One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *