Mijn verslavingen

_MG_5298

Mijn verslavingen, die ik probeer te onderdrukken dus. Iedereen heeft denk ik wel een bepaald iets waar ze te veel van kopen. Je weet dat je er meer dan genoeg van hebt, maar toch blijf je het kopen! Vandaag vertel ik waarmee ik dat heb.

IMG_4797

Lippenbalsems

Deze verslaving begon jaren geleden al. Ik heb er, zoals je kunt zien, ook best een aantal. Meestal ben ik ze na een tijdje zat. Er zijn dus niet zoveel lippenbalsems die ik opmaak. Mijn favoriet is die van Elizabeth Arden. Ongeveer 3 jaar geleden kocht ik 3 potjes voor 10 euro bij de Etos. Normaal kosten deze 30 euro. Helaas ben ik nu begonnen aan mijn laatste potje.

IMG_4804

Koeien

Alles wat dus ook maar iets van een koeienprint heeft. Ik heb werkelijk geen idee hoe deze verslaving precies ontstaan is. Mijn favoriet is mijn koeienonesie! Ik raak ook altijd enthousiast als ik een koe zie.

_MG_5300

Nagellak

Deze verslaving begon ongeveer 5 jaar geleden. 5 jaar geleden begon ik namelijk met elke week mijn nagels een andere kleurtje te lakken. Ik voel me gewoon naakt zonder nagellak. Ik ben ook gewend aan het gladde gevoel als ik nagellak op heb. Als ik dus geen nagellak op hebt, voelt dat raar. Ik heb nogal een aantal kleurtjes zoals je kunt zien (54 in totaal). Wel zoek ik ze een paar keer per jaar uit. Mijn favorieten blijven die van Catrice. Maar ook die van Revlon vind ik heel erg fijn.

 

blushes

Blushes

Toen ik begon met make up was ik ongeveer 14 jaar. Daarvoor wilde ik al wel make up gebruiken, maar het kon niet. Ik had namelijk last van eczeem en vooral in mijn gezicht. Rond mijn 14e was dit weg en kon ik gaan experimenteren met make up. Al snel begon mijn liefde voor blushes. Hetzelfde als met nagellak, zonder blush voel ik me kaal. Hierboven zie je al mijn blushes bij elkaar.

 

_MG_5291

Engelse boeken

Dit voorjaar begon ik met het lezen van Engelstalige boeken. Ik wilde graag ‘The fault in our stars’ van John Green lezen, voor dat de film uitkwam. Op social media las ik dat je hem het beste in het Engels kon lezen, omdat je dan de humor beter begreep. Toen bedacht ik me dat het me wel leuk leek om meer Engelse boeken te lezen en bestelde ik er nog 2. Sindsdien heb ik geen Nederlands boek meer aangeraakt. Mijn favorieten zijn de Divergent serie en Paper Towns. Deze verslaving gaat nooit stoppen denken, want er zijn nog honderden boeken die ik wil lezen.One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *