Mijn zomer essentials

este 2

Elke zomer heb ik wel weer een paar dingen die ik moet hebben of die ik vaak gebruik in de zomer. Nu heb ik er eventjes over nagedacht en heb ik 3 essentials in 3 categorieën; Kleding, make up en boeken. Dit zijn producten die ik fijn vindt en hopelijk heb je er wat aan deze zomer!

beste1

Kleding

Hoed

Ik draag altijd een hoed als ik in de zon zit. Ik heb een keer een zonnesteek gehad en dat was niet fijn. Ook vind ik het nooit zo prettig als mijn hoofd verbrand en daar helpt een hoed ook tegen. Ook zorgt een hoed ervoor dat je wat koeler bent in de zon. Ik kan echt niet zonder!

Shorts

In de zomer draag ik het liefst shorts met een shirtje. Soms spijkershorts, maar het liefs van die luchtige shorts van stof. De legergroene met zwart komt van de bas, de blauwe komt van de c&a en de creme met zwart komt van de Forever21. Ik ben nog steeds desperate opzoek naar een goede high waisted short trouwens..

Sandalen

Ik loop het liefst op sandalen in de zomer. Soms als ik een lang stuk ga lopen doe ik wel mijn allstars of mijn nike’s aan. Ik loop al jaren op deze cognac kleurige sandalen van de h&m. Ze waren maar een tientje en ik loop er nog steeds op! De zwarte sandalen kocht ik vorige maand bij Newlook voor 20 euro.

Beste

Make up

Oranje lipstick

De laatste tijd draag best vaak de BE cosmetics lipstick in Flame. Als je die kleur te fel vind, kun je ook zoiets als de bourjois color boost in orange punch proberen. Die is een stuk subtieler en ook heel mooi. Ik vind oranje echt de perfecte zomer kleur!

Waterproof mascara

Als ik op vakantie ga koop ik altijd een waterproof mascara. Als ik heel de dag aan het zwemmen ben dan heb ik helemaal geen make up op, maar vaak gaan we op het begin van de dag iets bezichtigen en dan heb ik vaak een beetje BB cream op en mascara. Deze keer kocht ik de Catrice ultimate lash multimizer in waterproof. De glamour doll in waterproof van Catrice vind ik trouwens ook een fijne budget waterproof mascara. Deze heb ik nog nooit gebruikt maar ik vind hem echt heel fijn. Hij krult heel erg mooi vooral.

Peach blush

Ik ben gek op peach blushes, maar in de winter draag ik het nauwelijk eigenlijk. Een peach blush laat je wat bruiner lijken, wat wel fijn is voor in de zomer. De blush van Catrice in peach sorbet is mijn favoriet en heb ik al jaren. Ook de blush van Sleek in de kleur life’s a peach pak ik elke zomer weer tevoorschijn. Deze is echt meer oranje, maar ik vind hem super mooi!

_MG_7064

Boeken

In de zomer gaan veel mensen vaak lezen om te ontspannen en daar weet ik natuurlijk alles van! Het liefst lees ik fantasie, sci-fi og dystopian boeken. Vaak zijn dat best zware verhalen en in de zomer en zeker als je op vakantie bent lees ik toch liever wat luchtige boeken. Hier dus een paar zomerboeken tips!

Paper Towns

Eigenlijk ook samen met Looking For Alaska. Maar paper towns is mijn favoriete boek. Het gaat over Quinten die al jarenlang een crush heeft op Margo Roth Spiegelman. Een avond staat Margo opeens in zijn raamkozijn en beleeft hij een hele gave nacht met haar. De volgende ochtend is Margo opeens vermist en laat ze clues achter voor Quinten. Het is echt een heel leuk boek en er zit een roadtrip in! Nog een reden om het boek te lezen, 30 juli komt de film uit met Cara Delevingne.

Anna and the french kiss

Anna and the french kiss gaat over Anna die naar parijs gaat om daar haar laatste middelbare schooljaar af te maken. Ze ontmoet daar étienne st. clair. Het boek is echt onwijs leuk en super romantisch! Het speelt zich af in Parijs en het klinkt heel cliche maar dat valt best wel mee. Stephanie Perkins heeft ook nog 2 andere boeken geschreven, lola and the boy next door en Isla and the happily ever after. Het is geen serie je kunt ze ook in een andere volgorde lezen, maar de personages uit de vorige boeken komen terug in de andere boeken. Ik ben wel van plan om deze zomer in ieder geval Lola and the boy next door te gaan lezen.

Fangirl

Fangirl is iets minder romantisch dan anna and the french kiss. Het gaat over Cath die fanfiction schrijft over een soortgelijke boekenreeks als harry potter. Ze gaat studeren en opeens wilt haar tweelingzus niet meer alles samendoen. Ze maakt vele nieuwe vrienden en soms gaat het goed en soms niet. Fangirl is niet mijn favoriete boek, maar hij is wel echt fun en perfect voor in de zomer!

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *