Mini shoplog Rotterdam met River Island, Donner, Kruidvat en Lush

_MG_8414

Afgelopen donderdag ging ik gezellig samen met mijn moeder weer een keer naar Rotterdam. Ik ga bijna altijd met een doel naar de stad, zodat ik niet thuis kom met allemaal dingen die ik niet nodig heb. Ik wilde in ieder geval weer naar de Donner om boeken te kopen, ik was op zoek naar sieraden, een maxiskirt en een lekker maskertje van Lush. Bijna alles is gelukt!

river goed

Als eerst was ik op zoek naar gouden sieraden. Ik draag eigenlijk alleen maar gouden sieraden. Ik heb wel veel gouden ringen, maar ik wilde nog kleine gouden oorbellen en het liefst een paar kleine subtiele gouden kettingen. De oorbellen heb ik gevonden! Bij de River Island voor 5 euro. Ze doen me een beetje denken aan een mandela. Ik vind ze heel leuk in ieder geval!

boekengoed

Toen gingen we naar de Donner. Ik had al in mijn hoofd welke boeken ik wilde, maar was eigenlijk van plan om er maar 1 te kopen. Heel lief kreeg ik ook een boek van mijn moeder! Ik kocht Lola and the boy next door en The abundance of katherines. Ik heb anna and the french kiss gelezen, daarvan staat ook een review online. Ik vond die al heel erg leuk! Van John Green heb ik The fault in our stars, Looking for alaska en paper towns gelezen. Ik vind op zich zijn boeken leuk, vooral paper towns is een favoriet! Ik vind het dan toch wel leuk om al zijn boeken te lezen. Hij is trouwens bezig met het schrijven van een nieuw boek!

kruidvat goed

Toen gingen we nog even het Kruidvat in en the Flying Tiger. De Kruidvat vind ik trouwens echt niet fijn in Rotterdam, veel te smal! Maar goed, ik kocht de Lash Princess volume mascara van Essence. Laatst vroeg ik welke msacara een vriendin van me op had, want haar wimpers waren zo mooi! En toen zei ze dat ze deze toen op had, dus wilde ik hem graag uitproberen. Ook kocht ik nog een wenkbrauwborsteltjes, wat een beetje een faal was. Mijn oude is namelijk stuk gegaan en die van de Kruidvat vond ik eigenlijk niet zo handig, maar ik moest er echt een hebben. Toen later in de Flying Tiger zag ik voor een euro precies het borsteltjes wat ik wilde. Maar die van de Kruidvat is wel fijn voor als mijn wimpers aan elkaar plakken!

lush goed

En dan als laatste de Lush. Ik ben gek op Lush! Ik heb 1 keer van Germaine een Lush maskertje gebruikt, maar nog nooit zelf een gekocht. Ik vroeg om een reinigend masker en ze raadde me er 3 aan. Toen ze zei dat Love Lettuce met lavendel was, had ik mijn keuze gemaakt. Ik ben gek op lavendel! Ik had vorig jaar voor mijn verjaardag de Angels On Bare skin facewash gekregen en die is ook echt heerlijk! Ik heb hem al een keer gebruikt en mijn huid wordt er heel zacht van. Bij de kassa vertelde de verkoopster over de actie die ze hebben met de Gay Is Ok zeep. Ik had er van gehoord en toen heb ik er maar een meegenomen. Ze waren helemaal blij, haha! Ik kocht hem eigenlijk meer omdat ik het een super goede actie vind en had er helemaal nog niet aan geroken. Thuis rook ik eraan en het is echt een heerlijke geur! Beetje een warme citrus geur. In landen waar de antihomowet geldt mag deze zeep ook niet verkocht worden. De opbrengst van de zeepjes gaat naar organisaties die zich inzetten voor lesbische vrouwen,  homosexuele mannen, biseksuelen en transgenders. Een super goed doel!

Ik ben dus weer goed geslaagd in Rotterdam. Helaas geen kleine subtiele gouden kettinkjes gevonden en ook geen maxiskirt. Ik vind het sowieso moeilijk om in winkels te shoppen voor kleding, ik doe dat toch liever online. Dan kan ik er uren over beslissen als ik wil!2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *