minimalistische make up mee weekendje weg

Afgelopen weekend was ik een lang weekend weg met familie en ik wilde zo min mogelijk make up meenemen. Het zou goed weer worden, dus waarschijnlijk zou ik ook amper make up dragen dan. Maar voor als het een dag niet zo lekker weer zou zijn wilde ik toch wat make up meenemen! Dit is de make up die ik mee neem met een weekendje weg.

 • Etos bb cream in porcelein
 • Essence stay all day 16h long lasting concealer 10 naturel beige
 • Catrice camouflage cream concealer 010 ivory
 • Essence all about matt! Fixing compact powder
 • Real techniques blush brush
 • Real techniques detailer brush
 • Real techniques buffing brush

Het wordt heerlijk warm weer, dus als ik make up op doe dan doe ik sowieso maar een klein beetje op. Geen foundation dus! Ook ben ik gewoon met familie en ik wil niet dat ze ’s ochtends elke keer op mij moeten wachten omdat ik mijn make up nog moet doen. Vind ik ook zonde van mijn tijd! De real techniques blush kwast gebruik ik trouwens voor mijn poeder!

 • Sleek face form contouring & blush palette
 • Essence make me brow 02 browny brows
 • Catrice glam & Doll false lashes mascara
 • Wenkbrauw borsteltje
 • Hema blending eyeshadow kwast
 • Essence oogschaduwkwast
 • Real techniques contour kwast
 • Elf blush kwast
 • Essence blush kwast

Dit Sleek palette is super handig om mee te nemen op reis en ik neem hem ook elke reis mee vanaf nu! Er zit een bronzer, blush en highlighter in die alle drie super mooi zijn! Als ik oogschaduw op wil dan gebruik ik de bronzer en highlighter als oogschaduw. De elf blush kwast gebruik ik trouwens voor highlighter en de Essence blush kwast gebruik ik voor blush.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *