Moederdag cadeau tips!

moederdag cadeau

Over 2 weken is het alweer Moederdag! De dag om je moeder te verwennen, maar weet je nou niet wat je dit jaar aan je moeder moet geven? Lees dan snel verder, want ik heb een aantal Moederdag cadeau tips!

Sauna

Mijn moeder houdt er heel erg van om naar de sauna te gaan en we zijn ook een keer samen geweest. Ik vond het niet zo leuk (ik hield het niet langer vol dan 5 minuten in een sauna), maar als je nou net als je moeder van de sauna houdt dan is dat zeker een relaxed dagje weg!

pizap.com14931101019801

Boeken

Mijn moeder houdt ook van lezen. Iets wat we gemeen hebben! Mijn moeder las vroeger eigenlijk bijna alleen thrillers, maar sinds kort (door mijn aanraden) leest ze nu ook boeken van Jojo Moyes en ook een paar YA series. De YA series die mijn moeder leuk vind zijn de gone serie van Micheal Grant en de boeken van Kerstin Gier.

Muziek DVD

Is je moeder fan van een bepaalde artiest? Koop dan een muziek DVD van deze artiest! Mijn moeder heeft er heel veel en voor haar verjaardag kreeg ze bijvoorbeeld de funhouse muziek DVD van P!nk.

Naar de film

Hoe vaak ga je nou alleen met je moeder naar de film? Gezellig samen bij een romantische film zwijmelen. Beauty and the beast, Before I fall, zookeepers wife (4 mei), the circle (11 mei) zijn een paar films die nu of voor Moederdag in de bioscoop draaien.

Moederdag lush

Lush heeft dit jaar voor Moederdag echt een onwijs grote en leuke collectie! Je hebt hele sets, maar je hebt ook bruisballen en zeepjes! Voor ieder wat wils. Ik ben altijd gek op de Lush en ik weet dat mijn moeder ook altijd vrolijk wordt als ze de Lush in stapt.

Wat geef jij je moeder cadeau dit jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *