Monthly playlist #april – o.a Kendrick Lamar en Harry styles!

Troye sivan

Normaal doe ik elke twee maanden een currently loving artikel, waarin ik vertel wat mijn favoriete van de afgelopen maanden was. Ik vertelde daarin ook altijd welke muziek ik allemaal had geluisterd, maar ik merkte op een gegeven moment dat ik wel heel veel muziek favorieten had en dat ik daar wel een heel artikel elke maand over kon maken! Deze muziek heb ik allemaal geluisterd deze maand en deze maand zijn het bijna allemaal nummers die deze maand ook zijn uitgekomen. Laten we zeggen dat het een goede muziek maand was voor mij!

Halsey – Now or never

Eindelijk kwam Halsey deze maand weer met nieuwe muziek! Ik ben sinds vorig jaar groot fan van Halsey, maar na haar eerste album heeft ze alleen closer uitgebracht en een nummer voor fifty shades darker. Ook heeft ze bekend gemaakt dat haar nieuwe album “Hopeless fountain kingdom” 2 juni uitkomt! Ik kan echt niet wachten. Dit is zeker niet mijn favoriete nummer van Halsey, maar het is wel een leuk nummer en de clip is heel gaaf!

Harry styles – Sign of the times

Toen midden 2015 Drag me down uitkwam van One direction kwam ik er eigenlijk pas achter hoe leuk ik hun muziek vond! Ook kreeg ik toen een celeb crush op Harry Styles. Helaas maakten ze toen ook bekent dat er nog 1 album uitkwam en dan zouden ze een break nemen. Ze zijn nog steeds op een break, maar Harry Styles heeft eindelijk solo muziek uitgebracht! Ik vind het zo’n mooi nummer. Zijn debut album komt 12 mei uit!

ZAYN – Still got time ft. PARTYNEXTDOOR

Ik ben ook best fan van Zayn zijn muziek. Hij heeft ook een tijdje geen nieuwe muziek uitgebracht en toen kwam hij ineens met dit nummer samen met Partynextdoor. Ik vind het een heel vrolijk en chill nummer!

Kendrick Lamar – HUMBLE.

Ik heb deze maand Kendrick Lamar ontdekt! Hij kwam deze maand uit met zijn nieuwe album DAMN. Wat sowieso een super goed album is. Maar Humble blijft toch wel mijn favoriete nummer!

Zedd, Alessia Cara – Stay

Ik ben nooit super groot fan geweest van Alessia cara, ookal vind ik scars to your beautiful wel echt een heel mooi nummer. Ook ben ik niet zo’n fan van Zedd, maar dit nummer vind ik echt heel leuk! Weer heel vrolijk.

Lana del rey – Lust for life ft. The weeknd

Ook rondom Lana del Rey was het een tijdje stil, totdat ze eerst met Love uitkwam wat ik ook een super leuk nummer vind. En toen ineens maakte ze bekent dat ze met een album komt en kwam dit nummer samen met the weeknd uit! Echt een super chill nummer en ik kan ook echt niet wachten op haar album!

Lord Huron – The night we met 

Ik keek in twee dagen 13 reasons why, daarna gelijk het boek besteld en toen maar de soundtrack gaan luisteren. Ik hoef natuurlijk niet te vertellen hoe goed 13 reasons why was, maar daar vertel ik in een ander artikel wel meer over. De sountrack daarintegen is ook super goed! Dit is het nummer waar Clay en Hannah op dansen en het geeft je all the feels!

Billie Eilish – Bored

Dit nummer staat ook op de sountrack van 13 Reasons why en ik vind het zo’n fijn en mooi nummer! Het past ook zo goed bij de serie!

Dean Lewis – Waves

Dit nummer kwam ik echt per toeval tegen als aanrader op Youtube en het is weer zo’n fijn en goed nummer!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *