Monthly playlist #augustus – o.a Kesha!

Troye sivan

Ik heb weer een maandelijkse playlist voor jullie! Deze maand heb ik vooral geluisterd naar het nieuwe album van Dua Lipa en Kesha, maar ook kwamen Camila Cabello en Miley Cyrus met nieuwe muziek!

Jessie Ware – Say you love me

Ik zag dit nummer ineens voorbij komen op Youtube en toen ik het nummer luisterde herkende ik hem gelijk! Volgens mij is het nummer in een serie of film gebruikt, waardoor het een super populair nummer werd. Ook is het nummer geschreven door Ed Sheeran en dat kan je ook wel horen. Echt een super mooi nummer!

Aurora – half the world away

Ik ging een beetje de muziek luisteren van Oasis en toen kwam ik deze versie tegen van half the world away. Een super mooi nummer van Oasis, maar dan gezongen door Aurora, die een super mooie stem heeft!

Camila Cabello – Havana en OMG

Camila kwam ook met twee nieuwe nummers uit! Ik had al live versies hiervan gehoord, maar nu zijn ze officieel uit. Ik weet nog steeds niet welk nummer mijn favoriet is. Ik hoop dat never be the same ook snel officieel uit komt, want dat nummer vond ik echt heel leuk!

Dua Lipa – Homesick

Nadat ik New rules had ontdekt van Dua Lipa, ging ik haar hele album luisteren en wat een leuk album is dat zeg! Ik heb er echt onwijs vaak naar geluisterd en Homesick vind ik het mooiste nummer dat erop staat. Het is in samenwerking met Chris Martin, de zanger van Coldplay. Maar ook alle andere nummers van haar album zijn onwijs leuk!

Kesha – Rainbow

Kesha haar album is deze maand uitgekomen! Ik was nooit echt fan van Kesha, maar haar nieuwe muziek vind ik onwijs leuk! Het is een beetje country achtig en dan met kesha haar stijl erdoorheen. Dit nummer is super mooi! Maar er staan ook hele funky nummers op zoals Boogie feet en let ‘em talk.

Miley Cyrus – Younger now

Miley kwam ook weer met een nieuw nummer. Vind het een heel leuk nummer, alleen vind ik de autotune een beetje jammer. De clip vind ik trouwens ook best wel leuk! Ik merk wel dat de country muziek een beetje terug komt en dat vind ik wel leuk! Ben benieuwd naar Miley haar nieuwe album!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *