Monthly playlist #december – o.a James Arthur

James arthur

Ik had afgelopen maand weer een goede muziekmaand! Ik heb natuurlijk heel veel kerst muziek geluisterd, maar er kwamen ook een paar andere leuke nummers uit. Ik ontdekte de muziek van blackbear, wat echt één van mijn nieuwe favoriete artiesten is. Ook kwamen mijn andere twee favoriete artiesten, Camila Cabello en Machine Gun Kelly met nieuwe nummers!

Ed Sheeran ft Beyoncé – Perfect

Ik luisterde eerst niet heel veel naar dit nummer, maar deze versie samen met Beyoncé vind ik echt zo mooi en gaaf! Ed Sheeran en beyoncé samen is gewoon perfectie!

Lauv – Paris in the rain

Lauv volg ik al een tijdje en ik zag laatst dat hij een nieuw nummer had en ik vind het eigenlijk wel een heel leuk nummer! Best een vrolijk nummer, wat ik niet echt van hem gewend ben. De clip vind ik ook wel grappig.

Blackbear, Tinashe – up in this

Vorige maand ontdekte ik blackbear en ik ben echt gek op zijn muziek. Eigenlijk is mijn favoriete nummer van zijn laatste album Anxiety, maar daar kon ik geen officiële audio op Youtube van vinden. Maar dit nummer vind ik ook heel gaaf van zijn laatste album!

Camila Cabello – Never be the same

Deze maand komt eindelijk Camila Cabello haar eerst solo album uit en ik kan niet wachten! I have questions, Crying in the club en Havana vond ik al hele leuke nummers. Nu kwam ze laatst met twee nieuwe singles, Real friends en Never be the same. Ik had van de zomer al een live versie gehoord van never be the same en toen vond ik het al een super gaaf nummer! Real friends is ook een chill nummer trouwens!

James Arthur – Naked

Dit nummer vind ik echt heel mooi! Ik houd van James Arthur zijn stem en ben ook gek op een paar andere nummers van hem. Zeker weer een mooie single.

Machine Gun Kelly – The break up

Ik vond MGK zijn laatste album een beetje tegenvallen, maar laatst kwamen er twee nieuwe singles van hem uit! De andere single is Habits en dat vind ik ook wel een goed nummer, maar dit nummer vind ik echt heel leuk. Ik had van the break up al ene live versie gehoord en ik vind de single versie net zo leuk! Ik hoop dat hij deze kant op gaat met zijn nieuwe album, die volgend jaar al uitkomt!

Imagine dragons and Khalid – Thunder / Young dumb & broke

Bij de AMA’S deden Imagine dragons en Khalid deze medley live en dat vond ik zo onwijs gaaf! Je zou deze twee artiesten echt niet bij elkaar zetten, maar het klinkt zo gaaf!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *