Monthly playlist #februari o.a Anne-Marie

Anne-Marie

Na de tweede week van februari had ik pas 1 nummer op mijn lijstje staan en toen ineens kwamen er heel veel leuke nummers uit gelukkig! Deze keer is het vooral heel veel R&B en rustige chille muziek. Lees verder voor mijn favoriete nummers van februari!

Anthony Ramos – Common ground

Begin deze maand zag ik ineens onder andere Troian Belissario op Instagram dat ze naar Anthony Ramos aan het luisteren en ik zag hem bij nog een paar anderen voorbijkomen. Ik werd nieuwsgierig en ging gelijk naar Spotify om naar hem te luisteren. Daar kwam ik erachter dat hij een EP had uitgebracht en die is echt steengoed! Super chille muziek, met mooie lyrics ook. Zijn stem is ook heel fijn.

Jorja Smith ft Stormzy – Let me down

Ik kan mij herinneren dat mijn tante een keer had verteld dat ze Jorja Smith heel goed vond en toen kwam ik laatst een live optreden van haar tegen van Don’t watch me cry en dat vond ik zo’n goed optreden! Mijn favoriet tot nu toe is één van haar nieuwste single met Stormzy ‘let me down’. De piano is heel mooi en het is gewoon een super mooi nummer en ik houd van Stormzy! Ze heeft trouwens ook een nummer met Kendrick Lamar!

Whethan & Dua Lipa – High

De soundtracks van Fifty shades zijn altijd steengoed en die van Fifty shades freed is misschien wel de beste! Mijn favoriet van de soundtrack is dit nummer van Dua Lipa en Whethan. Ik ben al een tijdje fan van Dua Lipa, maar van Whethan had ik nog nooit gehoord. Deze Amerikaanse DJ is pas achtien jaar!

Marshmello & Anne-Marie – FRIENDS

I love Marshmello en ook ga ik Anne-Marie steeds leuker vinden. Ik vind dit nummer zo fun! Je wordt er echt vrolijk van en Anne-Marie haar stem is ook heel fijn en apart!

Tinashe ft Future – Faded love

Tinashe heb ik af en toe wel eens ergens gehoord, bijvoorbeeld haar nummer met blackbear. Dit nummer stond in new music Friday lijst op Spotify, die ik elke vrijdag eventjes check. Dit nummer is ook echt heel chill en fijn om naar te luisteren. Ik vind Future echt helemaal niets, dus vind het eerlijk gezegd wel jammer dat hij op dit nummer staat.. Maar voor de rest een heel fijn nummer.

Khalid & Normani – Love lies

Bijna elke maand staat Khalid wel in deze lijst en deze keer met een nummer samen met Normani van 5th Harmony. Ik vind eerlijk gezegd 5th Harmony niet zo leuk, maar individueel vind ik ze wel leuk! Dit nummer is ook echt weer een heel chill R&B nummer, wat veel nummer uit deze lijst zijn. Ik houd gewoon heel erg van Khalid zijn stem en de beat is ook fijn.

Lauv – Getting over you

Lauv is ook een grote favoriet van mij en ik vind alles van hem heel fijn om naar te luisteren. Dit is zijn nieuwste nummer en net als zijn andere nummer heel erg fijn!

Julia Michaels – Heaven

Ik ben niet de grootste fan van Julia Michaels. Ik vond eigenlijk alleen issues van haar heel leuk. Dit nummer is ook voor de soundtrack van Fifty shades freed. Echt een popnummer, maar de tekst is zo leuk! “All good boys go to heaven, but bad boys bring heaven to you’.

Logic – 44 more

Logic heeft weer een nieuw nummer! Ik vond de rap in dit nummer echt heel goed en ik houd gewoon van Logic!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *