Monthly playlist #januari – o.a Troye Sivan!

Troye sivan

De eerste maand van het jaar begon goed! Zo kwamen Troye Sivan en Hayley kiyoko met nieuwe nummers en eindelijk kwam dan Camila Cabello haar album uit, waar ik echt niet op kon wachten en me ook zeker niet heeft teleurgesteld!

Alina Baraz ft Khalid – Electric

Een vriendin van mij stuurde dit nummer en ik vind dit echt een onwijs fijn nummer. Ik houd van Khalid en vooral van zijn stem. Alina Baraz kende ik nog niet, maar haar stem is ook wel mooi. Echt een heel fijn chill nummer!

Calum Scott – You are the reason

Iedereen kent Calum Scott wel van zijn cover ‘dancing on my own’. Hij heeft nog een paar mooie nummers waaronder dit nummer. Ik vind het echt een heel mooi nummer en het nummer doet me een beetje denken aan Adele.

Troye Sivan – MY MY MY

Troye Sivan is back en hoe! Ik ben al sinds dag één fan van Troye Sivan, zelfs nog toen hij Youtube videos maakte. Nu is hij eindelijk terug met nieuwe muziek en dit nummer is echt super goed! Het klinkt heel oldskool begin jaren 90 en ik vind het echt super gaaf. Als ik dit nummer hoor, moet ik gewoon dansen! De clip is trouwens ook gaaf.

Hayley kiyoko – Curious

Hayley Kiyoko heb ik helemaal ontdekt vorig jaar en ik heb al eerder verteld dat ik haar oude muziek niet zo heel erg leuk vind, maar haar nieuwe muziek vind ik wel heel gaaf! Dit voorjaar komt ze uit met een album en ik ben heel benieuwd. Dit is haar nieuwste nummers en weer heel leuk zoals haar andere nummers.

Camila Cabello – Somethings gotta give

Eindelijk kwam dan Camila Cabello haar album uit! Ik was super benieuwd en ze heeft me zeker niet teleurgesteld. Het enige nummer dat ik niet zo heel leuk vind is she loves control, maar ook dat nummer ga ik steeds leuker vinden. Elk nummer is gewoon heel goed, maar vanaf de eerste keer dat ik het album luisterde is mijn favoriet Somethings gotta give. Andere favorieten zijn never be the same, All these years, in the dark en into it!

Justin Timberlake – Supplies én Filthy

Justin Timberlake is ook weer back! Ik vind Filthy een leuker nummer dan Supplies. Ik ben namelijk niet zo’n fan van de sounds zoals “prrrr”. Maar ik wilde jullie heel graag de music video laten zien van Supplies, want dat vind ik echt een super goede clip!

Michael Jackson

Ik ben de laatste 2 weken ineens helemaal obsessed met Micheal Jackson. Natuurlijk ken ik heel veel van zijn nummers wel, maar ook een paar niet en nu ben ik al zijn albums aan het luisteren. Om de één of andere reden blijft The way you make me feel mijn fave! Ik heb ook echt alle documentaries en interviews van hem gezien en ik ben helemaal fan. Zijn muziek is gewoon zo goed en ook zijn music videos. Ik word er helemaal happy van!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *