Monthly playlist #Juli – o.a Dua Lipa!

Troye sivan

Vaak heb ik super veel muziek favorieten, maar deze maand valt het eigenlijk wel mee. Zo kwam Kesha eindelijk met nieuwe muziek! Ook ontdekte ik het album van Dua Lipa, waar ik nu echt verslaafd aan ben. We hebben ook een platenspeler gekocht, dus ik luister ook vaak naar de oude platen van mijn vader.

Kesha – Praying

Kesha – Woman

Kesha is back! Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit echt groot fan was van Kesha, maar ik kende wel haar hits. Ook heb ik heel het gedoe om Dr. Luke meegekregen. Als het goed is is ze nu van hem af en is ze terug met nieuwe muziek! Ik vind haar nieuwe muziek echt onwijs leuk. Als eerste kwam ze met haar aller eerste ballad, Praying. Echt een super mooi nummer en ook een gave clip! Haar stem is ook echt heel veel veranderd. Toen later kwam ze ook nog eens met Woman, wat een super gaaf nummer is!

Camila Cabello – Never be the same

Dit nummer is nog niet officieel uit helaas, maar ze deed 3 nieuwe nummers, waaronder dit nummer bij een live optreden. Ik vind dit nummer zo leuk en gaaf! Ook zo gaaf hoe ze gitaar erbij speelt. Ik kan niet wachten op haar album en voor dit nummer om officieel uit te komen.

Selena Gomez – Fetish ft. Gucci Mane

Selena is ook weer helemaal terug! Ik vond bad liar ook al een leuk nummer en nu heeft ze Fetish uitgebracht in samenwerking met Gucci Mane. Ik vind haar nieuwe muziek echt heel erg leuk en ook de stijl van bijvoorbeeld de clip van bad liar vind ik heel gaaf!

Dua Lipa – New rules

Ik kende Dua Lipa natuurlijk al van hits zoals scared to be lonely, maar nu kwam laatst haar album uit met onder andere dit nummer. Ik vind het zo’n leuk en vrolijk nummer! Ik vind haar echt een hele goede artiest. Ze kan super goed zingen, is bloedmooi en schrijft super goede hits!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *