Monthly playlist #juni – o.a Lorde

Troye sivan

De maand juni is alweer bijna voorbij en dat betekent dat ik weer mijn favoriete muziek van deze maand laat zien! Deze maand kwam het nieuwe album van Halsey en van Lorde uit en ik ben verslaafd aan beide albums. Daarnaast ontdekte ik ook nog een paar andere hele fijne nummers.

There for you – Martin Garrix & Troye Sivan

Ik ben al sinds dag 1 fan van Troye Sivan en het werd wel weer tijd voor nieuwe muziek, want zijn eerste album kwam alweer 2 jaar geleden uit. Ik weet wel dat hij druk bezig is met zijn tweede album! Ik houd nooit echt van DJ muziek, maar de muziek van Martin Garrix vind ik vaak wel leuk. En dan zeker samen met Troye Sivan!

Alone – Halsey

2 juni kwam Halsey haar tweede album uit en ik heb het album al super vaak geluisterd! Het is echt mijn favoriete album op het moment. Zo anders dan haar eerste album. De muziek klinkt veel vrolijker dan haar eerste album en haar zang is ook zoveel beter geworden. Mijn favoriete nummer is Alone, maar ook Sorry, Bad at love, Walls could talk en heaven in hiding zijn favorieten!

Inspired – Miley Cyrus

Miley deed dit nummer al op het manchester one love concert, maar deze maand kwam het nummer officieel uit! Ik vind het zo’n mooi nummer!

Liability – Lorde

Deze maand kwam ook Lorde haar tweede album uit. Ik was nooit super groot fan van Lorde, behalve van haar hits zoals Royals dan. Dit album vind ik onwijs goed! Heel apart en ook lekker om mee te zingen. Mijn favoriete nummer is Writer in the dark, maar alles is heel leuk!

Secrets – The weeknd

Ik weet niet hoe, maar ik heb het nieuwe album van the weeknd een beetje gemist. Ik denk omdat ik geen groot fan was van zijn laatste nummers. Maar deze maand kwam de music video van dit nummer uit en toen hoorde ik het nummer voor het eerst. Vind het echt een heel leuk nummer! Ook vind ik true colors van dat album mooi, maar de rest vind ik niet zo.

Brother – Kodaline

Ik kende kodaline wel van all I want en high hopes, maar nu hebben ze en nieuw nummer en die is ook onwijs fijn!

Want you back – HAIM

Ik kende HAIM helemaal niet, maar dit nummer is best wel een populair nummer op het moment dus ging ik het ook maar luisteren. Op het begin vond ik het nummer niet zo heel leuk, maar nu vind ik het wel een leuk nummer en ben ik benieuwd naar hun andere muziek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *