Monthly playlist #maart – o.a Chris Brown

Chris Brown

Ik heb weer genoeg nieuwe nummers op mijn playlist van maart staan! Deze keer weer zoals gewoonlijk van alles wat en ik heb ook een paar nieuwe artiesten ontdekt, dat kon je al zien in mijn artikel over nieuwe artiesten ontdekt van vorige week.

Kehlani – Get like

Ik heb Kehlani helemaal ontdekt. Één van mijn favoriete nummers van haar laatste album is Get like! Ik krijg altijd veel energie van haar muziek, ik kan gewoon haast niet stil zitten als ik naar haar muziek luister.

NF – Let you down

Dit nummer kwam ineens voorbij toen ik Spotify ging luisteren en ik vond het gelijk een leuk nummer. Het doet me een beetje aan Macklemore denken en ook aan rap mixtapes van vroeger.

Meghan Trainor – Kindly calm me down

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo’n fan ben van Meghan Trainor haar muziek, maar dit nummer vind ik wel heel mooi. Ik vind het een beetje en r&b ballad!

Years & Years – Sanctify

Years & years is back! Ik vind hun muziek heel gaaf en apart en ook dit nummer is weer heel erg goed. Ze zijn zo uniek! De clip is trouwens ook heel erg gaaf.

Echosmith – Over my head

Toen het eerste album van Echosmith uitkwam heb ik dat album echt grijs gedraaid. Altijd als ik op de fiets zat luisterde ik naar dat album. Ze komen nu weer met nieuwe muziek en dit nummer vind ik heel fijn!

Anderson East – All on my mind

Dit is ook een nummer dat ineens voorbijkwam op Spotify en ik vind dit zo’n chill nummer. Je hoort niet meer zo heel veel blues muziek en ik vind dat juist heel fijn. Ik denk dat ik een hele fijne nieuwe artiest heb ontdekt!

Freaky Friday – Lil dicky ft Chris Brown

Ik was vroeger wel een beetje fan van Chris brown, maar de afgelopen jaren volg ik hem helemaal niet meer eigenlijk. Toen zag ik dat Dylan van Dylan will not participate een reactie video heeft gedaan van deze clip en ik vind het zo’n grappig nummer! De clip en het idee is ook echt heel erg leuk. Ik kende Lil dicky trouwens al van Mollie met Brendon Urie.

Bipolar Sunshine – Major love

Dit is ook weer een nummer dat random langskwam op Spotify. Ook echt een super fijne en chill nummer. Alleen jammer dat het nummer zo kort is!

Shawn Mendes – In my blood

Shawn Mendes is weer terug met nieuwe muziek! Ik vind dit nummer zo goed en ook best wel een beetje anders dan zijn vorige muziek. De tekst van dit liedje is ook heel mooi en eigenlijk ook een beetje sad. Niet wat ik gewend ben van Shawn Mendes, maar ik vind het wel echt een heel mooi en goed nummer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *