Monthly Playlist #mei – o.a Camila Cabello!

camila cabello

Deze maand kwam het nieuwe album van Machine Gun Kelly uit en ook kwam Harry Styles zijn eerste solo album uit. Twee albums waar ik super naar uitkeek! Daarnaast kwamen nog velen andere artiesten met nieuwe nummers uit en was het weer een super goede muziekmaand voor mij!

Quit – Ariana Grande en Cashmere cat

Ik kende Cashmere cat nog niet, totdat dit nummer samen met Ariana Grande uit kwam. Ik vind het echt een heel fijn nummer!

Eyes closed – Halsey

Vorige maand kwam Now or Never van Halsey uit, wat ik op zich wel een leuk nummer vind, maar ik wachtte op een nummer zoals Eyes Closed! Dit is precies wat ik wil horen van Halsey en ik werd zo enthousiast toen ik het nummer voor het eerst hoorde. Het nummer is trouwens in samenwerking met The weeknd en Cashmere cat en dat hoor je zeker wel. Vrijdag komt Halsey haar nieuwe album uit en ik kan niet wachten!

Thunder – Imagine Dragons

Imagine Dragons komt ook steeds met nieuwe muziek en dit nummer vind ik heel fijn en vrolijk!

Miley Cyrus – Malibu

Miley is weer terug! Ik was stiekem wel een beetje fan van haar, maar dan vooral van haar acoustische dingen de ze gedaan heeft zoals the garden sessions en the hippie happy optredens. Dit nummer doet me daar weer een beetje aan denken. Ik kan niet wachten waar ze nog meer mee komt, ik houd van hippie Miley!

From the dining table – Harry Styles

12 mei kwam Harry zijn eerste solo album uit en wat een super fijn album is dat zeg! Ik kan echt niet stoppen met er naar luisteren. Hij heeft echt een beetje rock nummers, maar ook hele lieve zachte nummers zoals dit nummer. From the dining table vind ik toch wel echt het mooiste nummer van zijn album! Maar ook Sweet creature, Kiwi en Carolina zijn een favoriet!

Let me go – Machine gun kelly

12 mei kwam ook Machine gun kelly zijn derde album uit en helaas vond ik hem nogal tegenvallen.. Al moet ik wel eerlijk zeggen dat instrumentaal gezien het album wel heel goed is! Ik mis gewoon de MGK die heel snel rapt. Toch luister ik het album wel en vind ik sommige nummers zoals 27, rehab, let me go en go for broke wel leuk!

Bad liar – Selene Gomez

En dan kwam ineens Selena Gomez met een nieuw nummer! Ik vind niet dat ze echt hele goede muziek maakt, maar ik heb wel een paar keer naar haar laatste album geluisterd. Ik vind haar muziek vooral fun. Dit nummer is echt een Selena nummer en ik heb hem op repeat staan!

I have questions – Camila Cabello

Door Bad things ben ik fan geworden van Camila Cabello en precies op het goede moment, omdat ze nu solo gaat! Ze bracht deze clip uit voor Crying in the club, maar op het begin hoor je de helft van haar nummer I have questions en dat vind ik zo’n mooi nummer! Crying in the club vind ik ook wel een leuk nummer en het doet me op de een of andere manier aan de oldskool Rihanna denken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *