Monthly playlist #mei – o.a ZAYN

ZAYN

Wat is er weer onwijs veel leuke muziek uitgekomen deze maand! Ik ontdekte deze maand Sigrid en zo kwamen onder andere Selena Gomez, Jess Glynne en ZAYN met nieuwe muziek. Benieuwd naar welke nieuwe nummers ik deze maand geluisterd heb? Lees dan snel verder!

Lovely – Billie Eilish and Khalid

I love Billie Eilish en Khalid, dus deze combi is echt super! Hun stemmen zijn beide zo onwijs fijn om naar te luisteren. Echt een heel fijn, mooi nummer.

This is America – Childish Gambino

Iedereen heeft dit nummer en deze clip onderhand wel gezien denk ik en zo niet dan moet je hem echt heel snel gaan luisteren en kijken. Ten eerste is het nummer heel goed, maar de clip is echt geweldig.

I’ll be there – Jess Glynne

Jess Glynne is back! Ik vond haar vorige album heel leuk en daar heb ik vaak genoeg naar geluisterd. Haar stem is zo uniek, net als haar mooie rode krullen. Dit nummer vind ik echt heel mooi.

Back to you – Selena Gomez

Sinds bad liar vorig jaar vind ik Selena haar muziek steeds leuker worden. De eerste keer dat ik dit nummer hoorde vond ik hem niet zo leuk. Totdat ik hem vaker hoorde en nu vind ik het echt een heel leuk nummer.

Girls – Rita ora, Bebe rexa, Charli xcx, Cardi B

Blijkbaar vond Kehlani dit nummer “probleematisch”, maar ik vind van niet. En ik vind het ook echt een heel erg fun nummer!

Fall in line – Christina Aguilera ft Demi Lovato

Christina Aquilera komt  dit jaar ook eindelijk met een nieuw album en haar laatste paar singles vind ik onwijs leuk. Het doet me echt denken aan de oldskool Christina. Ik houd ook heel erg van Demi en daarnaast is dit nummer gewoon heel goed en met een mooie boodschap!

High five – Sigrid

Deze maand heb ik Sigrid ontdekt! Ik had al wel eens haar nummer Strangers gehoord, maar voor de rest nooit meer naar haar geluisterd. Dit is haar laatste single. Ze heeft zo’n fijne aparte stem en de onderwerpen van haar nummers spreken mij heel erg aan.

Entertainer – ZAYN

Zayn heeft weer een nieuw nummer en deze keer is het entertainer. Ik vind dit nummers minder leuk dan zijn vorige twee singles, maar het is alsnog een fijn nummer!

Where were you in the morning? – Shawn Mendes

Ik heb dus helemaal gemist dat afgelopen vrijdag Shawn zijn nieuwe album uit kwam! Ondertussen heb ik hem wel al een paar keer geluisterd, maar ik vind het moeilijk om een paar favoriete nummers te kiezen. Sowieso blijft “in my blood” een favoriet. Daarnaast vind ik “Where were you in the morning”, “Like to be you”, “Particular taste” en “Perfectly wrong” hele mooie en goede nummers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *