Monthly playlist #november – o.a Sam Smith

Sam Smith

Deze maand kwamen Sam Smith, Taylor Swift en Sia met een nieuw album. Ik ben groot fan van Sam Smith en ik vind zijn nieuwe album echt onwijs goed. Ik moet eerlijk zeggen dat Taylor Swift haar album me nogal teleurstelde… En Sia kwam met een kerstalbum! Er kwamen nog meer leuke nummers uit en lees snel verder om te weten welke nummers ik allemaal luisterde deze maand.

Khalid, Marshmello – Silence

Ik ontdekte Khalid door het nummer samen met Logic en Alessia Cara. Hij komt met steeds meer nummers uit en ik vind zijn muziek heel goed. Ook marshmellow zie je ineens overal en ook hem (is het een hem? Je ziet zijn gezicht nooit) zie je overal!

Sam Smith – Burning

Sam Smith zijn nieuwe album kwam (eindelijk!) uit en dat is zeker geen teleurstelling! Ik ben gek op Sam Smith zijn stem en zijn muziek. Zijn nieuwe album “The thrill of it all” heeft een stuk meer soul erin en in bijna elk nummer wel een koor, wat ik fantastisch vind! Ik denk dat dit album wel wat minder hits heeft dan zijn eerste album, maar ik vind de soul erin echt heel fijn!

Taylor Swift – New year’s day

Ook Taylor haar nieuwe album kwam uit. Ik ben naar haar 1989 tour geweest, want dat album is gewoon één van de beste albums ooit. Ik was dus heel nieuwsgierig naar haar nieuwe album en ook al was ik voorbereid op een teleurstelling, was ik nog steeds best wel heel erg teleurgesteld… Een paar nummers zijn wel oké, maar ik vind het echt een beetje als kindermuziek klinken en vooral de cringy lyrics.. Zo jammer! Ready for it en look what you made me do vind ik nog wel oke. En dit nummer new years day vind ik wel heel mooi!

Sia – Santa’s coming for us

Sia heft een kerstalbum! Geweldiger kan niet toch?! Ik houd heel erg van Sia en van kerst, dus dat moet goed gaan. Ik moet eerlijk zeggen dat ik een paar nummers echt te druk vind, maar er zitten zeker een paar leuke en schattige nummers tussen!

Selena Gomez, Marshmello – Wolves

Ik was nooit een grote Selena fan, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik haar laatste album toch best vaak heb geluisterd. Ik vind haar nieuwe muziek van dit jaar echt onwijs leuk! Vond vooral Bad liar heel leuk, zeker de clip ook en Fetish vond ik ook wel leuk. Dit nummer met Marshmellow vond ik eerst niet zo leuk, maar toen ik hem vaker hoorde ben ik hem toch wel heel erg leuk gaan vinden! Ik heb haar optreden bij de AMA’s gezien en ik twijfel inderdaad of ze wel live zong…

Machine gun Kelly, X Ambassadors & Bebe Rexha– Home

Begin dit jaar kwam MGK zijn nieuwe album uit en ik was een beetje teleurgesteld met dat album, maar dit nummer vind ik wel weer helemaal geweldig! Ik hoor heel erg de oude MGK, maar ook de nieuwe MGK met bijvoorbeeld het zang gedeelde. Hij heeft gezegd dat er volgend jaar weer een nieuw album komt, dus ik ben heel erg benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *