Monthly playlist #oktober – o.a Demi Lovato

Demi Lovato

Deze maand kwam er weer vol op leuke nieuwe muziek uit! Zo kwamen Miley Cyrus, Demi Lovato en P!nk met nieuwe albums en vooral Demi Lovato haar nieuwe album draai ik bijna elke dag wel! Ook kwamen onder andere Sam Smith en Noah Cyrus met een nieuw nummer. Lees snel verder om te zien/horen welke muziek ik allemaal geluisterd/ontdekt heb deze maand!

Dodie – 6/10

Één van mijn favoriete nummers is ‘losing soulmates’ van Dodie en dit is haar laatste single die uitkwam volgens mij en ik vind het weer zo’n schattig en emotioneel nummer. Love it!

Miley Cyrus – Week without you

Miley haar nieuwe album kwam deze maand uit en ik vind het echt een heel leuk album! Heel anders dan wat ze hiervoor heeft gedaan. Je kan het een beetje vergelijken met haar garden sessions en happy hippie liedjes die ze toen deed. En dat zijn echt mijn favoriete nummers die Miley ooit gedaan heeft. Super fijn album om naar te luisteren!

Demi lovato – You don’t do it for me anymore

Ik heb Demi haar muziek altijd al leuk gevonden, alleen haar vorige album confident vond ik echt niet leuk. Haar nieuwe album vind ik echt geweldig! Het is heel soulfoul en daar houdt ik van. Mijn favoriete nummer is You don’t do it for me anymore. Andere favorieten zijn cry baby, Tell me you love me en hitchhicker.

Sam Smith – Pray

Eindelijk komt Sam Smith weer met nieuwe muziek! Ik vind zijn eerste album echt super goed. Ik vond too good for goodbyes ook een goed nummer, maar Pray vond ik gelijk geweldig toen ik hem voor het eerst hoorde. Dat begin stukje met die piano, echt wauw en dan later samen met het koort. Echt super goed! Zijn nieuwe album komt 3 november (op mijn verjaardag!) uit!

Jake Bugg – waiting ft. Noah Cyrus

Ik moet eerlijk zeggen dat ik Noah Cyrus haar muziek niet zo heel leuk vind. Behalve haar eerste nummer samen met Labrynth dan, Make me cry vond ik wel een leuk nummer. Wel kan ze super goed zingen. Je moet echt het live optreden van Again luisteren haar nieuwe single. Vind het nummer niet leuk, maar ze zingt echt niet normaal goed! Toen kwam ik per toeval dit nummer tegen en ik vind dit zo’n gaaf nummer. Echt old skool vibes. Kende Jake Bugg ook nog niet trouwens!

Britten Lane – Yellow

Dit nummer stond al een tijd in mijn spotify en hij kwam langs en werd gelijk verliefd op deze cover! Het nummer is sowieso heel mooi, maar met haar stem erbij nog mooier!

Hayley Kiyoko – Feelings

Vorige maand had ik ‘sleepover’ van Hayley ontdekt en deze maand kwam ze met een nieuwe nummer en gelijk ook een clip erbij! Haar nummers zijn altijd heel erg fun en ook van dit nummer wordt ik heel vrolijk. De clip is ook onwijs leuk en cute! Hayley heeft maar 1 EP en ik moet ook eerlijk zeggen dat ik alleen haar hits heel leuk vind zoals: Girls like girls, gravel to tempo, sleepover en feelings!

P!nk – whatever you want

Ook P!nk kwam met een nieuw album, “beautiful trauma’. Toen ik het album voor het eerst hoorde vond ik het niet zo, maar na een paar keer ben ik echt van het album gaan houden. Zo staat er een heel leuk nummer samen met Eminem op! Mijn favoriete nummer is whatever you want!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *