Monthly playlist #september – o.a Taylor Swift

Troye sivan

Ik heb deze keer echt veel favoriete nummers van de afgelopen maand. Het zijn nummers die deze maand zijn uitgekomen, maar ook veel nummers die ik gewoon random gevonden heb. Zo kwamen onder andere Taylor Swift en ZAYN uit met een nieuw nummer!

Logic – Black SpiderMan ft. Damian Lemar Hudson

Vorige maand ontdekte ik Logic zijn muziek en ik ben gek op zijn nieuwe album “Everybody”. In mijn artikel nieuwe artiesten ontdekt vertelde ik al over hem. Één van mijn favoriete nummers van hem is Black spiderMan en de tekst “I’m just as white as that Mona Lisa. I’m just as black as my cousin Keisha. I’m biracial so bye Felicia.” Vind ik zo’n grappige tekst!

Taylor swift – …Ready for it

Ik weet dat Taylor Swift eerst uitkwam met “Look what you made me do”, wat ik ook een leuk nummer vind. Maar een week later kwam ze met “Ready for it” uit en ik vind dit nummer toch een stuk leuker! Ben heel benieuwd waar deze badass Taylor swift nog meer mee komt!

ZAYN – Dusk Till Dawn ft. Sia

Ik ben best wel gek op ZAYN zijn muziek en ik was gelijk helemaal gek van dit nummer. Ik houd van sia haar muziek en stem. Je hoort altijd gelijk als het Sia heeft meegewerkt aan een nummer, zelfs als ze niet zingt. Je hoort dat bijvoorbeeld duidelijk in Devil in me van Halsey. Ik vind dit nummer zo gaaf! Ook de clip vind ik heel cool trouwens. Kan niet wachten op ZAYN zijn tweede album.

Lil Dicky ft Brendon Urie – Molly

Dit nummer kwam toevallig langs toen ik Spotify aan het luisteren was en ik vond het gelijk een leuk nummer. Ik houd van de powerstem van Brendon Urie!

Hayley kiyoko – Sleepover

Ik ken Hayley Kiyoko al van “Girls like Girls” en “gravel to tempo”, Twee hele leuke nummers met ook hele leuke clips! Toen zag ik dit nummer ineens voorbij komen bij Youtube en vond het gelijk een leuk nummer! Ik vind niet alle muziek van haar leuk, maar ik raak wel steeds meer nieuwsgierig naar haar muziek.

Nina Nesbitt – The best you had

Vroeger luisterde ik wel eens naar Nina haar muziek, maar ik was haar eigenlijk alweer vergeten. Ze heeft een paar nieuwe nummers uit en dit nummer vind ik heel leuk!

Macklemore feat Kesha – good old days

ik vind Kesha haar nieuwe muziek echt heel erg leuk en ook Macklemore zijn muziek vind ik altijd wel leuk. Dit nummer van hun samen is echt heel leuk en een beetje oldskool. De clip is ook heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *