Mooie boeken wishlist

Mooie boeken

Ik ben eerlijk gezegd niet heel erg gevoelig voor cover buys, maar er zijn een paar boeken die toch wel echt een onwijs mooie kaft hebben en ik alleen al zou kopen voor de mooie kaft. Daarnaast ben ik ook wel echt geïnteresseerd in het verhaal zelf, maar de kaft doet het hem. Dit is mijn verlanglijstje van mooie boeken!

Jacket - high FB

Fantastic beasts and where to find them – J.K Rowling

Hoe kan dit boek er niet tussen staan? Het was mijn favoriete film van 2016! Dit is een beetje net zoals Harry potter and the cursed child geschreven in script vorm. Alleen is dit dat het script van de film fantastic beasts and where to find them. De kaft is zo mooi, voor de gouden details doen het hem. En de schattige Niffler!

18584855

Heartless – Marissa Meyer

Ik ben niet zo’n fan van Alice in wonderland, maar ik hoor toch heel erg veel goede verhalen over dit boek. Het gaat namelijk over the queen of hearts, voordat ze de queen of hearts was. Klinkt op zich wel interessant. De kaft vind ik zo onwijs mooi! Je hebt verschillende, maar deze is mijn favoriet. Ik vond the lunar chronicles ook heel erg leuk, dus misschien ga ik dit boek toch ooit eens kopen.. Wat ik ook fijn vind is dat je duidelijk ziet aan de kaft waar het boek over gaat!

BnzKxEdIQAAgtCK.jpg-large

Thousand pieces of you – Claudia Gray

Over dit boek heb ik ook heel veel verhalen gehoord! Het verhaal klinkt wel een beetje ingewikkeld. Het speelt zich namelijk af in verschillende dimensies. Marguerite gaat haar vaders moordenaar achterna in deze verschillende dimensies. Je ziet niet vaak zulke kleurrijke covers zoals deze, maar het springt er altijd boven uit! Het geeft ook goed weer waar het boek over gaat.

cover-for-when-we-collided

When we collided – Emery Lord

Dit boek wordt aangeraden als je all the bright places en i’ll give you the sun leuk vind. Waarom heb ik dit boek nog niet gelezen?! Dat zijn 2 van mijn favoriete boeken. Naast dat het boek waarschijnlijk heel goed is, is de kaft ook onwijs mooi. Net als thousand pieces of you van die mooie felle kleuren. Wel jammer dat de kaft niet echt iets te maken heeft met het verhaal, misschien wel als ik hem gelezen heb!

75ace1f828a7dd9775cb2242f021f697

Beautiful broken things – Sara barnard

Ik zag dit boek toevallig laatst voorbij komen toen ik aan het rond struinen was op het internet. (waarschijnlijk bookdepository of goodreads) Ik vond de kaft gelijk zo onwijs mooi! De super mooie blauwe kleur en dan het mooie goud erbij. Qua design misschien niet zo heel erg bijzonder, maar vooral de kleuren bij elkaar maken het een super mooie cover. Het verhaal gaat trouwens over een vriendschap tussen twee meiden en voor de rest laat de samenvatting van het boek niet zo veel los.

Wat vind jij de mooiste cover ooit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *