Muziekkanalen

Vroeger (voordat ik Youtubers ontdekte) gebruikte ik Youtube alleen maar om muziek te luisteren. Op een gegeven moment was ik echt op heel veel van dit soort muziekkanalen geabonneerd. Het werd een beetje te gek toen ik me ook nog ging abonneren op vlogkanelen. Een lange tijd terug heb ik mijn abonnementen even uitgezocht. Ik ben niet meer op zo heel veel muziekkanalen geabonneerd, maar deze zijn mijn favoriet!

Boyceavenue

Toen ik ontdekte dat je je kon abonneren op kanalen abonneerde ik me gelijk op Boyce Avenue! Het is een rockband die bestaat uit 3 broers. Ze zijn al een lange tijd actief op Youtube. Het liedje hierboven is mijn favoriete cover van ze. In 2012 zag ik ze live bij Parkpop, dat was echt heel gaaf. Ze maken ook eigen nummers en hebben al een paar albums gemaakt. Toch luister ik die haast nooit. Hun covers zijn gewoon het best.

Walk Off The Earth

Walk Of The Earth is amazing. Echt niet normaal hoe getalenteerd deze mensen zijn. Het filmpje hierboven is denk ik wel de meeste bekende van ze. Je moet het gewoon kijken.

Kina Grannis

Kina Grannis heb ik ontdekt doordat Germaine tegen me zei dat ze het echt wat voor mij vond. Ik vind Kina Grannis haar covers heel gaaf en heel erg eigen. Ook haar nieuwste album ‘Elements’ vind ik super goed. Mijn favoriet is ‘Winter’, die je hierboven ziet.

Kurt hugo Schneider

Kurt produceert de video’s op zijn kanaal. Hij werkt vaak samen met Sam Tsui. Kurt is heel erg getalenteerd en ook al jaren bezig. Ook maakt hij vaak medleys. Verder werkt hij samen met andere Youtubers. Hierboven zie je een nummer in samenwerking met MAX.

Pentatonix

Pentatonix is echt geweldig. In 2011 deden ze mee aan The Sing-off. Een show waar allemaal acapella groepen aan meedoen en het tegen elkaar opnemen. Ze wonnen deze show. Daarna begonnen ze met het uploaden van muziek op Youtube. Ze zingen dus alles acapella, wat echt heel knap is! Ik vind het vooral gaaf als ze dit soort dingen doen, die je hierboven ziet.

Wong Fu Productions is trouwens ook een heel gaaf kanaal. Het is geen muziekkanaal, maar ze maken korte films. Vaak met een hele mooie betekenis erachter!

Ben jij geabonneerd op een muziekkanaal?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *