My life in 20 questions

IMG_3295

Ik zag deze tag bij LiveLifeGorgeous en toen zag ik hem bij meerdere blogs voorbij komen. Ik vond het gelijk een leuke tag, dus vandaag heb ik hem voor jullie ingevuld.

1. Favoriete kleur?

Oranje. Maar ik vind ook blauw en geel hele leuke kleuren.

2. Favoriet getal?

Nummer 3. Eigenlijk alle getallen die je kunt delen door 3 dus, 9, 15, 6 enzovoort.

3. Droombaan?

Uhm dat is best een moeilijke vraag. Toen ik klein was wilde ik graag dierenverzorgster worden en dan het liefst apenverzorgster. Ik denk dat ik dat stiekem nog steeds heel graag wil. Ik weet nog dat ik in Spanje was in een dierentuin en ik een man zag die het dierenhok schoonmaakte van de kamelen, toen dacht ik ‘die man heeft een geweldige baan, elke dag bij de dieren! Dat wil ik ook’. Beetje gek hè?

4. Waar zie jij jezelf wonen in je eentje/op jezelf?

Ik denk niet dat ik snel naar een andere stad zou verhuizen dan waar ik nu woon, ook al vind ik delft wel echt een hele leuke stad. Eigenlijk maakt het me niet zo veel uit, of het nou een flat is of een laagwoning. Het liefst een niet al te grote woning, want ik houd wel van een beetje knus en als ik dan ook nog eens helemaal alleen woon heb ik het liefst wat kleiner. Als ik alle keus had en niets me tegen hield, dan zou ik wel graag in Engeland willen wonen en dan het liefst in Brighton!

5. Favoriete manier om te reizen?

De auto. Ik heb zelf geen rijbewijs, maar ik vind het heerlijk om lekker in de auto weg te dommelen en te dagdromen bij de radio. Beetje mensen kijken, heerlijk! Over anderhalve week gaan we naar Italië en daar gaan we minstens 10 uur over doen. Dit is niet de eerste keer dat we zolang gaan rijden. 2 jaar geleden deden we er 16 uur over om van Oostenrijk terug te rijden naar Nederland. Dus ik ben wel wat gewend!

6. Wat doe je graag in je vrije tijd?

Lezen, zingen, youtube kijken, series kijken, bloggen, foto’s maken. Maar het liefst doe ik toch echt lezen. Ik heb net Clockwork Angel uitgelezen en ik ga zo gelijk de 2 andere boeken van de serie bestellen. Echt een geweldig boek!

7. Favoriete kledingwinkel?

Forever21! Ik bestel best wel vaak bij forever21. Afgelopen maandag kwam er weer wat binnen wat ik besteld had. Ik vind het zo’n leuke winkel, ze hebben er alles en ook nog voor een goedkoop prijsje!

_MG_8043

8. Van wie/welke band zou je graag een concert bijwonen?

Ik ben niet zo snel heel erg fan van iemand. Ik ben gek op Ellie Goulding, maar daar ben ik vorig jaar heen geweest, maar daar zou ik nog wel een keer naartoe willen. Ook zou ik graag naar een Taylor Swift concert gaan en in juni ga ik! Ik vind haar laatste album echt geweldig. Op dit moment luister ik ook weer veel Miley Cyrus. Haar Happy Hippie presents op vevo zijn echt heel erg leuk. Als ze van dat soort muziek een album zou maken, zou ik naar een concert van haar gaan.

9. Favoriete thee?

Ik houd heel erg van groene thee en van rooibos.

10. Verzamel je iets?

Ik denk niet dat er iets is wat ik echt verzamel.

11. Ik kan niet slapen zonder…

Een dekbed! Ik slaap liever zonder een kussen als ik maar een dekbed heb of desnoods een deken. Ik moet altijd iets om me heen hebben als ik slaap. Best vervelend als het warm is…

12. Als je 1 miljoen euro helemaal voor jezelf kreeg, wat zou je er dan mee doen?

Ik zou niet zo goed weten wat ik ermee zou doen denk ik. Ik zou sowieso samen met mijn ouders, broer en zijn vriendin ergens op vakantie gaan. Misschien wel z’n hele luxe strandvakantie in de malediven ofzoiets! Voor de rest misschien mijn rijbewijs halen en een auto kopen? Ik zou er in ieder geval goed over na moeten denken!

13. Favoriete make-up merk?

Ik denk dan Rimmel. Ik vind veel verschillende make up merken fijn, maar van Rimmel gebruik ik het meest. Ik vind de BB cream van Rimmel en de poeder heel erg fijn. Ik heb een keer de Scandeleyes mascara gebruikt en die was echt super goed! Die ga ik sowieso nog een keer kopen.

14. Favoriete lekkernij?

Pure chocolade als ik trek heb in iets zoets. Als ik trek heb in iets hartigs dan of gewoon chips of wortels met hummus.

15. Favoriete seizoen?

De lente! Ook al is deze lente niet echt zo geweldig. Veel regen en helemaal niet zo warm, jammer. Hopelijk wordt de zomer beter!

IMG_3290

16. Slaap je met je deur open of dicht?

Dicht.

17. Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik volg als sinds mijn 14e verschillende blogs. Het begon vorig jaar toen ik begon met het maken van foto’s tijdens het wandelen. Daarna zat ik er al een tijdje aan te denken, omdat ik me wat verveelde en ook mijn broer en vader hadden het een paar keer tegen me gezegd. Toen in November heb ik het maar gewoon gedaan.

18. Heb je een abonnement op (een) tijdschrift(en)?

Ik heb een abonnement op de Glamour.

19. Wat deed je afgelopen nacht om 00.00 uur?

Slapen.

20. Favoriete parfum?

Voor echt een parfum die van Beyonce, maar dagelijks gebruik ik het liefst de body mist van TBS in japenese cherry blossom.

Als je deze tag ook wilt invullen, neem hem dan gerust over!
Posted in Tag

2 Comments

  1. Oh yes, ik zou ook eerst aan chocolade denken als favoriete zoetigheid 🙂 Taylor Swift vind ik zelf ook heel leuk. Heb haar van in het begin altijd al goed gevonden en ik hou zowel van old-school country Taylor als van de nieuwe pop Taylor 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *