My summer reading list

summer reading list

Over een maand is het alweer zomer! In de zomer lees ik vaak contemporary boeken, maar ook af en toe een fantasy/sci-fi boek. Er zijn een hoop boeken die ik hoop deze zomer te lezen! Ik ben van plan om deze boeken allemaal te lezen, maar weet niet zeker of dat lukt. Ik zit ook nog bij de BooksEverAfter leesclub van goodreads en daar zal ik ook nog boeken mee lezen. Lees verder om my summer reading list te zien!

pizap.com14629585190741

Did I mention I love you – Estelle Maskame

Deze serie wil ik zo graag lezen! Alle drie de boeken van de trilogie zijn al uit, maar ik wil graag de covers die je hierboven ziet. Die vind ik zo mooi! Het laatste boek van die covers komt pas 6 september uit, dus dan ga ik deze serie waarschijnlijk aan het einde van de zomer lezen. Het gaat over Eden die haar zomer doorbrengt bij haar vader thuis en ze woont dan samen met haar stiefbroers en dan wordt ze dus verliefd op één van haar stiefbroers…

Lux-Series-Collage

Lux serie – Jennnifer L. Armentrout

Deze serie wil ik al heel lang lezen! Het gaat over Cath die een boekenblogster is en naast haar komen opeens Aliens wonen (is geen spoiler). Ik ben nu nog bezig met de Lunar chronicles, maar als ik klaar ben met die serie hoop ik snel deze serie nog te lezen deze zomer! Het is wel fijn om tussen al die zomerse contemporary boeken af en toe een fantasy/sci-fi te lezen.

pizap.com14629586732041

Alle boeken van Morgan Matson

Als je in google ‘Summer reads’ opzoekt, krijg je altijd wel een boek van Morgan Matson aanbevolen. Ze heeft 4 boeken Second chance summer, Amy and Roger’s epic detour, Since you’ve been gone en The unexpected everything. Ik ben van plan om Amy and Roger’s epic detour te lezen als ik op vakantie ga!

9780141353821

The summer I turned pretty – Jenny Han

Ook dit boek is zo’n typisch zomer boek die je altijd aangeraden wordt. Ik weet nog niet zeker of het echt wat voor mij is. Het gaat over Isabel die elke zomer doorbrengt met haar moeder en een vriendin van haar moeder en haar zoon en een vriend van die zoon. Ze was altijd one of the guys totdat ze jongens haar echt als een meisje gaan zien. Volgens mij is er ook een soort van love triangle in het verhaal. Er is nu een mooie editie met alle 3 de boeke in 1 groot dik boek voor maar 13 euro! Die neem ik waarschijnlijk ook mee op vakantie.

My-Life-Next-Door

My life next door – Huntley Fitzpatrick

Ook dit boek heb ik vaak voorbij zien komen. Op bookdepository staat er bij het boek ‘Voor fans van Morgan Matsen, Stephanie Perkins en Rainbow Rowell. Morgan Matson heb ik dan nog nooit gelezen, maar Stephanie Perkins en Rainbow Rowell hun boeken vind ik heel leuk! Het gaat over Samantha en Samantha heeft een kleine rustige en nette familie. Haar buren zijn alles wat zij niet zijn. Luidruchtig, met velen, rommelig en liefhebbend. Elke avond kijkt ze naar haar buren te hopen dat ze erbij kon horen. Totdat op een avond haar buurjongen Jase bij haar komt zitten.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *