New haircut?

pizap.com14295329381811

Toen ik 14 jaar was heb ik mijn haar laten groeien en tot mijn 18e was het mega lang. Mijn moeder laat haar haar altijd bij mijn tante knippen. Vorig jaar ben ik mee gegaan naar mijn tante en sindsdien knipt zij mijn haar. Ze knipt echt super goed! Vroeger ging ik naar Team kapsalons, maar dat vond ik echt veel te duur worden. Toen ben ik 2 jaar lang naar Brainwash gegaan. Brainwash vond ik op zich wel fijn, maar ze werken niet op afspraak dus ik zat altijd minimaal 2 uur te wachten en als je dan aan de beurt was moest het allemaal heel vlug.

Snapshot_20130515_5
2013 maart
IMG_20140625_100416
Mijn haar in 2014 juni de eerste keer dat mijn tante het had geknipt

Toen ik naar mijn tante ging heb ik het gelijk een stuk korter laten knippen, want dat was wat ik wilde. Ik was er gelijk super blij mee! Nu heb ik al een jaar dit kapsel. Toen ik 16 was heb ik mijn haar trouwens een keer rood/bruin geverfd, wat super mooi was, maar ik kreeg heel snel uitgroei en die uitgroei leek net grijs. Toen heb ik het een keer donkerbruin laten verven bij Brainwash. Daarna ging ik gelijk op vakantie, waardoor mijn haar al snel een stuk lichter werd. Toen heeft het wel 2 jaar geduurd voordat de verf helemaal uit mijn haar was. Ik zou het wel graag weer eens willen verven, maar het is niet zo goed voor je haar en ik heb geen zin om weer 2 jaar lang te doen over het uitgroeien dus ik laat het nog even bij mijn natuurlijke haarkleur.

Vorig jaar was dus de eerste keer dat ik een keer wat anders met mijn haar heb laten doen. Nu zit ik erover na te denken om het misschien in de herfst nog wat korter te laten knippen. Ik weet het nog niet zeker hoor, maar ik zal een paar kapsels laten zien die ik heel leuk vind.

Messy-Hairstyles-for-Medium-Length-Hair

Lily-Colins-Shaggy-Bob-Haircut-for-Thick-Hair

large

image

2014 American Music Awards - Arrivals

Screenshot_2015-01-29-16-13-45

Ik vind alles leuk, vooral het haar van Lily Collins lijkt me heel gaaf. Ik weet niet zeker of zo kort leuk staat bij mij, maar daar kom ik alleen achter als ik het probeer. Het is ook niet zo super kort dat het heel erg lang duurt totdat het weer lang is. Mijn haar groeit namelijk best snel, dus dat is ook geen probleem. Ik vind sowieso een midden scheiding leuker dan een zijscheiding, dus ik hou sowieso een midden scheiding. De laatste is iets anders dan de anders, iets meer recht en minder laagjes en dat vind ik eigenlijk ook heel leuk!

Welk kapsel vinden jullie het leukst?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *