5 Niet dierproefvrije merken die ik mis

niet dierproefvrije merken

Toen ik een jaar geleden overstapte naar dierproefvrije producten was dat eigenlijk best wel makkelijk. Het merendeel van de producten die ik gebruikte waren al dierproefvrij, dus al snel had ik alles vervangen voor een dierproefvrij merk. Toch mis ik stiekem wel een paar merken die niet dierproefvrij zijn. Ik vind het sowieso jammer dat nog steeds niet alles dierproefvrij is, maar deze merken mis ik toch wel het meest!

googleplus_cover

MAC

Ik denk dat Mac het meest bekent staan om haar dierproeven, doordat er een keer een filmpje of foto tevoorschijn kwam. MAC kreeg veel kritiek, terwijl er echt onwijs veel andere merken zijn die ook nog steeds op dieren testen. Voordat ik dierproefvrij was had ik nog een wishlist van Mac met bijvoorbeeld een Mac lipstick, de paint pots en nog veel meer! Ze hebben gewoon hele goede producten!

rimmel-logo

Rimmel

Voordat ik dierproefvrij was gebruikte ik best veel producten van Rimmel! Hun poeder is gewoon de beste poeder ooit en ook hebben ze fijne bb creams en foundations. Ook weet ik nog dat ze een hele goede mascara hadden. Al die producten moet ik nu helaas missen.

bobbi-brown-cosmetics

Bobbi Brown

Iedereen kent vast wel de beroemde Bobbi Brown shimmer bricks en ook ik wilde er graag een hebben. Nu heb ik de shimmer waves in coral van TBS en dat is een mooie dupe ervan! Ook heb ik voor de bronze versie een dupe gevonden namelijk de  Makeup Revolution Vivid Shimmer Brick Radiant. Die zou ik ook nog graag willen hebben.

elizabeth_arden_logo_logotype

Elizabeth Arden

Ik heb jarenland de potjes met lipbalm van Elizabeth Arden gebruikt en dat is echt de beste lippenbalsem ooit! Ik was dan ook verrast en vond het heel jammer dat Elizabeth Arden niet dierproefvrij is. Ook is Burt’s bees niet meer dierproefvrij, dus ik zoek nog een goede lippenbalsem.

andrelon_kroescontrol

Andrelon

Andrelon heeft zoveel goede en goedkope haarverzorging die ik echt heel erg mis! Jarenlang heb ik hun shampoos gebruikt en ook al hun andere haarverzorgingsproducten. Hiervoor in de plaats gebruik ik nu veel producten van Kruidvat eigenmerk.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *