Nieuwe artiesten ontdekt #4 met o.a jojo

blackbear

Het is echt alweer een hele lange tijd geleden dat ik een nieuwe artiesten ontdekt artikel maakte. Dat komt omdat ik vooral dezelfde muziek heb geluisterd voor een tijdje. Toch heb ik 4 leuke nieuwe artiesten ontdekt de afgelopen tijd!

Halsey

Ik begin met mijn favoriet! Ik vertelde al over Halsey in mijn currently loving #maart. Ik had niet verwacht dat ik haar muziek leuk zou gaan vinden, maar toen ik een paar nummers had geluisterd was ik verslaafd! Ik luister naar haast niets anders meer. Ik ben haar muziek ook nog steeds niet zat. Ashley (haar echte naam) is een aparte meid en beeldschoon vind ik zelf! Ze heeft een aparte stem en ook al maakt ze popmuziek, vind ik haar muziek toch ook iets aparts hebben. Vooral live vind ik haar heel erg goed. Mijn favoriete nummer is hold me down en deze versie van new americana vind ik ook heel gaaf.

Jojo

Jojo kennen we allemaal wel van too little too late. Ze begon met muziek maken toen ze al heel erg jong was. Door een paar problemen kon ze heel lang geen muziek maken, maar nu is ze weer terug! Ze heeft 3 nieuwe nummers uit en mijn favoriet daarvan is say love. Ik ben heel erg benieuwd naar haar nieuwe muziek. Live is ze trouwens ook echt super goed!

jess Glynne

Jess Glynne ken ik al een tijdje, maar heb ik alleen een keer genoemd in een Currently Loving. Ik heb wekenlang har album grijs gedraaid! Ze heeft echt haar eigen stijltje en heeft een hele aparte stem. Vooral take me home vind ik zo’n mooi nummer!

Zayn

Zayn kennen we allemaal natuurlijk van One Direction. Toen ik hoorde dat hij solo verder ging, was ik niet heel erg benieuwd naar zijn muziek. Totdat ik Pillowtalk hoorde! Die heb ik ook wel een beetje grijs gedraaid en dat nummer heeft mij zeker nieuwsgierig gemaakt naar zijn album. Zijn album kwam afgelopen vrijdag uit. Ik vind het album heel erg fijn om naar te luisteren! Ik vind zijn album een beetje op The weeknd lijken en Like i would vind ik een beetje op een one direction nummer lijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *