Nieuwe artiesten ontdekt #5 – o.a The 1975

blackbear

Het is alweer een jaar geleden dat ik een nieuwe artiesten artikel maakte! Dat betekent dat ik waarschijnlijk heel lang naar dezelfde muziek heb geluisterd. Begin dit jaar begon ik weer nieuwe artiesten te ontdekken en ik heb zeker 2 nieuwe favorieten artiesten! Benieuwd naar wie ik naast The 1975 ontdekt heb? Lees dan snel verder!

Machine gun Kelly

Ik vertelde in mijn currently loving artikel van maart dat ik Machine Gun Kelly ontdekt had. Ik luister nooit naar rap muziek of hiphop of rock muziek en precies die 3 dingen is Machine gun Kelly. Ik vind het ook zo raar, want als ik naar MGK luister en het is afgelopen dan speelt Spotify soort gelijke muziek af en die muziek vind ik helemaal niet leuk. MGK rapt meestal over serieuze dingen en niet over seks, drugs of alcohol. Zeker zijn tweede general admission vind ik super goed! Mijn favoriete nummers zijn bad things, at my best, alpha omega, spotlight, raise your flag en a little more. Zijn nieuwe album ‘Bloom’ komt 12 mei uit!

The 1975

Dit is ook een nieuwe favoriet! Ik kende The 1975 al, maar ik kende alleen chocolate en heel soms zag ik een nummer voorbijkomen. Ik weet nog wel dat ik chocolate een heel erg leuk nummer vond toen dat nummer uitkwam. Maar ik had nooit echt goed naar hun muziek geluisterd, tot dat ik weer eens opzoek ging naar nieuwe muziek. Ik moet eerlijk zeggen dat sommige nummer wel echt een beetje saai zijn, maar dat zijn alsnog goede nummers. Ik wordt heel vrolijk van hun muziek! Mijn favoriete nummers zijn, chocolate, love me, settle down, girls, the sound, ugh!, the city, somebody else en a change of heart! Heel veel favorieten… Ze komen in Juni naar Nederlands, maar ik ken dus niemand die met me mee wilt jammer genoeg.

Zara Larsson

Ik denk dat we Zara Larsson allemaal wel kennen van lush life. Dat nummer werd helemaal gek gedraaid op de radio en je kon er niet omheen. Naast lush life blijft ze maar met hits komen! Ik vond dat zeker allemaal goede nummers, maar ik luisterde er nooit echt naar. Toen was ze laatst bij rtl late night en werd ik toch wel nieuwsgierig naar haar, omdat ze ook echt goed kan zingen. Ze zei daar dat ze heel erg geinspireerd is door Beyoncé en dat hoor je wel echt! Haar nieuwe album kwam 17 maart uit en het is wel echt leuke muziek om naar te luisteren. Haar live versie van only you is zo mooi! En ook haar laatste nummer ‘symphony’ samen met clean bandit vind ik een super goed nummer.

Lana del rey

Tuurlijk kennen we allemaal Lana Del rey wel, maar ik luisterde nooit echt naar haar muziek. Maar nu begon ik toch op te merken dat ik af en toe echt even een dag heb dat ik naar haar muziek wil luisteren. Ik ben wel altijd al gek geweest op bluejeans! Door haar laatste nummer ‘love’ begon ik weer eens naar haar te luisteren en het blijft gewoon hele fijne muziek. Ik heb haar persona ook altijd heel bijzonder gevonden! Mijn favoriete nummers zijn love, young and beautiul, blue jeans, Summertime sadness, high by the beach en this is what makes us girls. Ik ben heel benieuwd of ze met een nieuw album komt!

Teske

Teske volg ik al jaren op youtube, maar sinds een paar jaar maakt ze ook muziek! Zeker de afgelopen maanden is ze vol op bezig met muziek. Het is totaal niet het soort muziek waar ik normaal naar luister, maar toch vind ik het wel leuke muziek. Ik luister eigenlijk nooit naar Nederlandstalige muziek. Ik vind Teske haar stem niet super mooi, maar ze zingt wel echt al veel beter! Ik vind vooral oesters & champagne en venus leuke liedjes. Ik ben benieuwd waar ze nog mee gaat komen!

Ik ben altijd opzoek naar nieuwe muziek, dus hebben jullie nog aanraders voor mij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *