Nieuwe artiesten ontdekt #6 – o.a Billie Eilish

blackbear

Ik heb alweer een paar nieuwe leuke artiesten ontdekt en ze liggen allemaal best ver uit elkaar qua genre. Ik ontdekte namelijk een nieuwe band, een rapper en twee andere fijne artiesten! Vorig week kwam Halsey haar nieuwe album uit, dus ik moet eerlijk zeggen dat ik vooral naar haar album heb geluisterd de afgelopen week.

Vampire weekend

Een vriend van me raadde deze band aan en ik moest even wennen, maar het is wel hele leuke vrolijke muziek!

J. Cole

Doordat ik ineens rap leuk begon te vinden vroeg ik aan een vriendin die vaker naar rap luistert, naar een paar aanraders en ze raadde me J. Cole aan. Ik vind vooral G.O.M.D heel leuk, maar ook Sweet Dreamz is heel schattig en leuk!

Billie Eilish

Ik ontdekte Billie door 13 reasons why. Haar nummer ‘bored’ staat namelijk op de soundtrack van 13 reasons why. Ik vond de muziek heel gaaf van 13 reasons why daarom ging ik opzoek naar de soundtrack en toen vond ik dus Billie EIlish. Ze heeft nog niet zo heel veel nummers, maar misschien ken je haar nummer ‘ocean eyes’ ook wel. Daarnaast is ze ook pas 15 jaar oud!

Dean Lewis

Het nummer ‘waves’ van Dean Lewis ken je misschien wel. Ik heb Dean Lewis ontdekt omdat hij werd aangeraden bij Youtube. Zijn EP kwam 12 mei uit en het is echt een heel fijn album! Hij doet me heel erg aan iemand denken, maar ik kan er maar niet op komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *