Nieuwe artiesten ontdekt #7 o.a logic

blackbear

Ik heb weer 4 nieuwe artiesten ontdekt. Tenminste 2 ervan zijn helemaal nieuw voor mij en twee andere kende ik al wel, maar had ik nooit echt naar geluisterd en nu wel. Ik heb onder andere een leuke rapper genaamd Logic ontdekt!

Haim

Haim ontdekte ik toen ik op vakantie was. Hun nummer “want you back” is/was best wel een grote hit en ik hoorde hem overal en toen ben ik hun andere muziek ook gaan luisteren. Het is een band van 3 zussen. Ze stonden zelfs op Glastonbury afgelopen zomer! In 2013 kwam hun eerste album uit en dit jaar kwam hun tweede album pas uit! Het is echt hele leuke en vrolijke muziek. Mijn favoriete nummers zijn: little of your love, running if you call my name, if I could change your mind en right now!

Kodaline

Kodaline heb ik eigenlijk herontdekt. Ik luisterde vroeger best wel veel naar hun muziek en dit jaar kwamen ze eindelijk met een nieuwe nummer, Brother. Wat ik wel een heel mooi en gaaf nummer vind. Kodaline heeft ook nog maar 2 albums! Ik moet eerlijk zeggen dat ik veel nummers wel een beetje hetzelfde vind, maar mijn favorieten nummers zijn: Brother, high hopes, all I want, the one en love like this.

Dua lipa

Ik kende wel een paar nummers van Dua lipa, ze heeft best wel al een aantal hits gehad. Maar ik vond die nummers nooit zo heel erg leuk, totdat New rules uit kwam! Dat nummer vind ik zo leuk en toen zag ik ook dat haar eerste album uit was! Ik vind het echt super leuke muziek en mijn favorieten nummers zijn: New rules, genesis, IDGAF en homesick.

Logic

Ik heb eindelijk weer een leuke rapper gevonden! Ik zag overal ineens het nummers 1-800-273-8255 en toen ging ik het nummer met de clip bekijken en die vond ik zo mooi! Diezelfde dag keek ik ook de VMA’s en toen deed hij dat nummer samen met Khalid en Alessia Cara. Bij het optreden stonden allemaal mensen op het podium die ooit geprobeerd hebben op zelfmoord te plegen. Ik vond dat zo mooi en emotioneel! Toen ben ik gelijk naar zijn nieuwe album ‘Everybody” gaan luisteren en ik was gelijk fan van zijn muziek. Zeker in zijn laatste album zit een hele mooie boodschap. Mijn favorieten nummers zijn: Take it back, Black spiderman en anziety.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *