Nieuwe artiesten ontdekt #8 o.a blackbear

blackbear

Vorig jaar had ik echt maar 1 of 2 keer een nieuwe artiesten ontdekt artikel gemaakt en dit jaar heb ik er bijna elke 2 maanden wel weer één! Ook deze keer heb ik weer een paar leuke artiesten ontdekt! Met een grote nieuwe favoriet, blackbear!

Lauv

Lauv ontdekte ik door Spotify. Ik luisterde naar een playlist volgens mij en toen kwam Comfortable van hem langs en ik vond het gelijk een heel fijn nummer. Ik herkende zijn artiestennaam wel ergens van, maar ik kende zijn muziek nog niet. Toen ging ik op Spotify zijn andere nummers luisteren en het is echt hele chille muziek! Mijn favoriete zijn I like me better, easy love en comfortable!

Hayley Kiyoko

Volgens mij vorig jaar of ergens begin dit jaar ontdekte ik Gravel to tempo van Hayley Kiyoko op Youtube. Hayley heeft 1 album of EP uit en voor de rest komt ze vooral met nummers uit met gelijk een video clip op Youtube, die vaak super leuk zijn! Vorig maand ontdekte ik ineens “Sleepover”  wat een heel leuk nummer is en laatst kwam “Feeling”’ wat zo’n vrolijk nummer is met weer een hele leuke clip! Die twee nummers komen ook op haar nieuwe album die in 2018 uit komt!

Traudes

In augustus ging ik naar zomerterras, wat een zomerfestival is dat de laatste 3 weekenden in mijn stad wordt gehouden. Mijn tante moest die avond optreden en daarna hoorden we op het kleine podium een hele leuke band spelen en dat was dus Traudes. Ik heb een uur lang gedanst en het echt heel erg naar mijn zin gehad. De volgende dag ging ik ze gelijk opzoeken en helaas is er online nog niet zo veel van hun te beluisteren, behalve hun single back down. Maar als het goed is komt hun nieuwe single “Amsterdam” snel uit!

Khalid

Khalid heb je vast wel ergens voorbij zien komen. Ik zag hem voor het eerst in het nummer 1-800 samen met Logic en Alessia Cara. En later samen met Marshmello met Silence. Twee hele leuke nummers. Toen ben ik zijn album gaan luisteren en dat is echt een heel fijn en chill album. Zijn stem vind ik zo fijn om naar te luisteren! Ik zag laatst dit optreden samen met Imagine Dragons en dat optreden is super goed, moet je echt even kijken!

Blackbear

Blackbear ontdekte ik ongeveer 2 weken gelezen. Ik hoorde over een nieuwe nummer van Machine gun kelly samen met blackbear. Ik zocht het nummer op en vond het gelijk een heel goed nummer. Toen zag ik dat React by ash een reaction video had gemaakt van zijn nieuwe album en die was blijkbaar net uitgekomen. Toen ben ik zijn nieuwe album gaan luisteren en ik ben gelijk fan! Misschien kennen jullie dit nummer “do re mi” wel! Andere favoriete nummers van hem zijn “I miss the old u”, “idfc”, “dirty laundry” en “anxiety”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *