Nieuwe artiesten ontdekt #9 – o.a Kehlani

Kehlani

Ik heb de afgelopen weken weer 4 nieuwe artiesten ontdekt! De één ontdekte ik door Instagram, een ander ontdekte ik door een andere artiest, één ontdekte ik door mijn tante en de ander kende ik al, maar ik had nooit echt naar haar muziek geluisterd tot nu toe! Lees snel verder als je opzoek bent naar fijne nieuwe artiesten!

Anthony Ramos

Ik vertelde al over Anthony in mijn afgelopen monthly playlist. Zijn eerste EP kwam laatst uit en dat is echt een super goede EP! Hij heeft in Hamilton gespeeld, maar ik kende hem helemaal nog niet. Totdat ik hem ineens bij iedereen voorbij zag komen op Instragram en  ik was gelijk verliefd! Het is hele gave muziek, maar PRayer vind ik bijvoorbeeld onwijs mooi. Ik hoop dat hij snel met nog meer muziek gaat komen!

BORNS

BORNS ontdekte ik toen hij een nieuwe nummer uitbracht samen met Lana del rey. Het nummer is echt heel fijn en ik ging gelijk zijn andere muziek ook luisteren. Zijn muziek is vooral heel fijn om op de achtergrond aan te hebben. Ik denk iedereen wel eens zijn nummer Electric love heeft gehoord! Dat nummer is echt heel goed.

Jorja Smith

In dezelfde monthly playlist vertelde ik ook al over Jorja Smith. Ik liet toen het nummer Let me down samen met Stormzy zien, wat echt een super mooi nummer is. Mijn tante had al een keer over haar verteld en had me een paar nummers laten horen, maar ik had er nooit echt meer naar geluisterd. Totdat ik dit optreden ineens voorbij zag komen en ik was verliefd! Zo’n mooie stem, zo’n mooie vrouw en zo’n gave stijl! Blijkbaar doet ze het goed, want ze heeft zelfs een nummer met Kendrick Lamar!

Kehlani

Blijkbaar is Kehlani al een tijdje bezig en ik had ook wel al over haar gehoord, maar ik dacht dat het niet mijn soort muziek zou zijn. Terwijl ik tegenwoordig van alles wat luister en vooral de laatste tijd veel R&B. Ik kwam eerst haar nummer “escape”tegen en die vond ik heel fijn. Mijn favoriet van haar tot nu toe is “Honey”! Ik heb eigenlijk alleen nog maar haar laatste album geluisterd en mijn favorieten van dat album zijn tot nu toe “escape”, “get like”, “too much” en “Hold me by the heart”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *