Nieuwe booktubers ontdekt #2

Ik wilde eerst een nieuwe youtubers ontdekt artikel maken, maar toen kwam ik erachter dat het vooral niuewe Booktubers waren die ik ontdekt had! Ik heb echt weer een paar hele leuke nieuwe booktubers ontdekt. Ik heb deze keer Nederlanse, Engelse en Amerikaanse booktubers. Vooral veel booktubers die heerlijk zichzelf zijn!

Adorable books

Ik volg al lange tijd adorablebooks.nl, wat een hele leuke boeken blog is! Toen kwam ik er laatst achter dat ze ook youtube filmpjes maken. Ze heeft nog niet zo heel veel filmpjes online staan, maar ik vind ze wel heel leuk!

Fleurine

Fleurine stuurde mij een keer een instagram berichtje na aanleiding van een artikel die ik maakte over booktubers. Ze vertelde mij dat ze ook booktube video’s maakt! Fleurine is ook nog niet zo lang bezig met het maken van Youtube filmpjes, maar ze heeft al best veel filmpjes online staan! Ik vind dat ze heerlijk haarzelf is en ik kijk graag naar haar video’s. Haar interview met Jenny Han vond ik heel erg leuk!

GirlReading

Kate maakt al bijna een jaar booktube video’s. Toen ik haar kanaal ontdekte heb ik gelijk bijna al haar vorige video’s gekeken, omdat ik het zo leuk vond! Kate is ook lekker zichzelf. Dat vind ik vooral fijn als ik naar booktube video’s kijk. Ik vind Kate haar accent ook heel leuk!

Grace with a book in her face

Grace maakt ook al een jaar booktube video’s. Ik vond vooral haar Lara Jean inspired lookbook heel leuk! Door die video werd ik nog enthousiaster om To all the boys i’ve loved before te lezen. Ook haar instagram is heel erg gaaf, daar moet je echt even een kijkje nemen!

Sarah Sunbeemz

Sarah haar video’s zijn vooral humoristisch, wat ook leuk is om af en toe te kijken. Ik heb het gevoel dat ze in elke video er weer anders uit ziet. Haar video’s zijn vermakelijk.

J. Bookish

Jordyn ontdekte ik pas vorige week en ze maakt pas 2 maanden booktube video’s, maar ik vind haar video’s nu al heel erg leuk! In haar dagelijkse leven is ze lerares en ze is ook lekker zichzelf. Ze heeft dezelfde smaak qua boeken als ik en dat is altijd leuk! In deze video hierboven verteld ze welke boeken of series ze wilt lezen, maar er zoveel hype over die boeken is dat ze bang is dat de boeken haar gaan teleurstellen en ze daarom de boeken nog niet gelezen heeft. Ik heb dat ook heel vaak met boeken!

 Melissas Books

Melissa ontdekte ik nog geen week geleden, maar ik vind haar heel leuk! Ze heeft net als Jordyn dezelfde smaak qua boeken en dat is fijn. Ze is Noors, maar dat hoor je echt niet al ze praat. Ze heeft totaal geen accent! Ik heb zowat al haar filmpjes al gekeken, omdat ik ze zo leuk vind!

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *