Nieuwe booktubers ontdekt

Sinds een paar weken kijk ik weer heel veel Youtube video’s over boeken, omdat ik eigenlijk altijd op zoek ben naar nieuwe boeken! Stiekem ook omdat ik bookdepository heb ontdekt, waar de boeken over het algemeen goedkoper zijn en wat mij enthousiaster maakt om nog meer boeken te kopen. Ik volg al een paar booktubers, maar omdat ik zoveel video’s over boeken heb gekeken heb ik nog meer leuke nieuwe booktubers ontdekt!

Sophieseries

Ik vind Sophie haar video’s heel fijn! Ze is heel schattig en duidelijk in wat ze van boeken vind. Heel erg handig en ze raadt ook goede boeken aan! Door haar ben ik nieuwsgierig naar cruel beauty en crimson bound. Ze is ook nog maar 10 maanden bezig!

Oh My Book

Oh My Book is ook een blog en die volgde ik al. Sinds kort hebben ze ook een youtube kanaal, maar dat zijn weer andere meiden dan de blog. Ze hebben dus nog niet zo heel veel video’s online staan, maar ik vind het onwijs leuk. Ik ken geen andere Nederlandse Booktuber kanaal. Vooral deze video van Maureen vond ik erg leuk, omdat we een beetje dezelfde boeken leuk vinden.

The bookbasement

Sophia kwam ik al heel snel tegen toen ik op zoek was naar verschillende boekreviews. Ze doet namelijk best veel boekreviews, wat fijn is! Ze is ook gewoon heel leuk en af en toe een beetje druk. Jammer is alleen dat ze niet zo heel vaak een video upload.

Tilly And her books

Tilly ontdekte is als laatste, ook nadat ik urenlang video’s over boeken had gekeken. Ik bleef even bij haar hangen, want ze heeft gewoon iets heel leuks! Weer iets anders dan alle anderen. Door haar heb ik toch maar simon vs the homosapiens agenda op mijn wishlist gezet.

The bookvagrant

Yesy is ook onwijs grappig en leuk om naar te kijken. Ze doet vaak Q&A’s en ook veel tags wat ik leuk vind! Net weer iets anders dan de anderen.
8 Comments

  1. Oh dit soort channels kunnen zo verslavend zijn! En heel motiverend, ik lees ook meteen een stuk meer als ik regelmatig naar dit soort boek gepraat kijk :p
    Misschien ken je ‘m al, maar als je van YA houdt dan heb ik als volgende-boek-tip: Every day van David Levithan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *