Nieuwe ontdekkingen – muziek #2 o.a Shawn Mendes

blackbear

Ik heb weer een paar nieuwe artiesten ontdekt! Deze keer 4 artiesten die ik allemaal op een andere manier weer ontdekt heb. Ze hebben ook allemaal een andere genre muziek. Veel plezier!

Lo-Fang

Iedereen kent wel zijn geweldige cover van ‘You’re The One That I Want’ van de Chanel reclame, maar hij heeft nog meer muziek! Vooral ‘When We’re Fire’ vind ik heel gaaf. De stem van Matthew vind ik echt geweldig. Heel zwoel en hoog. En is hij niet extreem knap?

Shawn Mendes

Een tijdje geleden schreef Jiami een klein stukje over Shawn Mendes. ‘Life Of The Party’ is echt een heel lief liedje. Al zijn liedjes zijn eigenlijk heel erg lief. Ik vind zijn stem heel erg apart en fijn. Dit nummer is vorige week uitgekomen.

Janet Devlin

Ik had wel eens de auditie van Janet Devlin gezien. Ze deed namelijk mee aan x factor in 2011 en werd vijfde. Ze heeft Teske geholpen met haar single ‘Rewritten’ (ook een heel leuk nummer trouwens!). Zo kwam ik haar weer tegen. Ik zocht een paar nummer van haar op en heb toen haar album ‘Running With Scissors’ gedownload. Echt een heel leuk vrolijk en lief album!

Ella Henderson

Ik denk dat wel allemaal Ella Henderson wel kennen van haar nummer ‘Ghost’. Een heel leuk uptempo nummer. Dat nummer kwam ik tegen op Youtube en daarna ging ik meerdere nummers van haar luisteren. Ik vind vooral ‘Yours’ echt super mooi. Door dit nummer wil je toch verliefd worden? Ook live is ze heel erg goed. Ze deed trouwens mee aan x factor in 2012 en werd zesde. Nu ik even wat informatie van haar opzoek, zie ik dat ze net 19 jaar is! Wauw, ze lijkt echt veel volwassener.
One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *