Nieuwe ontdekkingen – Wandelgebieden

IMG_2958

Wat was het afgelopen zondag toch prachtig winter weer! Het was wel echt koud, dus had ik lekker mijn, door mijn moeder gebreide, sjaal en muts op. Dit weekend waren mijn broer en schoonzus een weekendje weg naar Duitsland naar de kerstmarkten. Dus gingen alleen mijn ouders, Bono en ik. Mijn vader wilde weer een keer ergens anders heen en omdat het best koud was en er veel wind stond leek een goed bos ons een goed idee.  Mijn vader vond Soestduinen – De lange duinen.

Het is een gebied waar in het midden een stuifzandgebied is met daaromheen een bosrand. Het was aardig druk, maar nog steeds rustgevend om te wandelen. Je hoorde alleen af en toe een trein langsrijden. Er waren dan ook heel veel hondjes. Er was ook meer dan genoeg ruimte om de honden lekker los te laten lopen. We kwamen nog een mooie witte herder tegen, die prachtig voor me ging poseren. Later kwamen we ook nog een hele lieve hazewindhond tegen. Deze ging helemaal tegen je aan staan met z’n kop, echt heel erg lief! Ook waren er een paar bunkers, maar die waren allemaal dichtgemaakt. Dit is echt het prachtigste gebied waar ik ooit heb gewandeld! Echt een aanrader dus. Ik ben nog aan het oefenen met fotograferen, maar hier een paar prachtige foto’s!

IMG_5568

IMG_5575

IMG_5578

IMG_5581

IMG_5585

IMG_5601

IMG_5640

IMG_5654

IMG_5660

IMG_5666

IMG_5673

IMG_5674

IMG_2969

IMG_5686

IMG_5696

IMG_5699

IMG_57074 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *