Nieuwe ontdekkingen – Youtubers!

 

Ik kijk elke dag wel Youtube. Ik gebruik het om muziek te luisteren, maar ik kijk vooral heel veel vloggers! Beauty, fashion, challenges, tags, ik kijk het allemaal! Het leukst vind ik om vlogs te kijken van mensen. Zien wat andere op een dag doen. Nu heb ik de afgelopen tijd een paar nieuwe youtubers ontdekt en die ga ik met jullie delen.

Laura Ponticorvo

Je herkent Laura vast wel van een aantal programma’s. Ik ken haar vooral van ‘mijn vieze vette verloofde’. Vond het niet echt een leuk programma maar oké. Ook was ik nog niet echt fan van Laura. Toen vertelde Germaine dat ze een Youtube kanaal begonnen is. Ze vlogt bijna elke dag en soms laat ze zien hoe Alfredo haar make up en haar doet. Ik vind vooral haar vlogs heel erg leuk. Ze is heel gewoontjes en van haar stem word je gewoon blij!

Ik vrouw van jou

Geen idee meer hoe ik achter dit kanaal kwam, maar dit kanaal is zo anders dan andere kanalen. Scarlett en Joyce zijn een stel  en maken vaak sketches of andere filmpjes over van alles. Op dinsdag zetten ze een normaal filmpje online en op vrijdag een weekend vlog. Vooral de vlogs vind ik leuk zoals altijd. De vlogs van hun vakantie naar Curaçao zijn ook heel erg leuk! Ze zijn lekker gewoontjes en ze gaan vaak dagjes weg naar bijvoorbeeld Amsterdam.

Meghan Rienks

Meghan Rienks is echt hilarisch. Ze is heel sarcastisch en grappig. Ze maakte vroeger vooral beauty video’s, maar nu maakt ze wat meer vlogs en random video’s. Haar vlogkanaal is ook heel leuk. Als je je verveelt moet je echt haar vlogmas van afgelopen jaar kijken. Ze heeft toen een neuscorrectie laten doen en ze heeft het toen elke dag gefilmd. Toen ik de hele vlogmas had gekeken, heb ik me maar geabonneerd op haar kanaal.

Msrosiebea

Rosie is zo mooi! Haar naam vind ik ook heel erg mooi. Ze maakt eigenlijk vooral beautyvideo’s. Al haar looks en outfits vind ik super leuk en ze is gewoon zo schattig en leuk om naar te kijken. Haar kledingstijl vind ik ook heel erg leuk.

Icovetthee

Op het begin toen ik beauty youtubers ontdekte kwam ik Alex al een paar keer tegen. Maar ik vond haar filmpjes allemaal een beetje hetzelfde en vond ze een beetje saai. Nu vind ik haar wel weer heel erg leuk. Haar make up looks zijn heel mooi naturel en ze draagt ook vaak een felle lipkleur. Ik word vaak rustig van haar video’s. Ik was trouwens heel erg verrast toen ik erachter kwam dat ze best groot is. Ze ziet er juist zo uit dat ze heel klein zou zijn!4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *