Nieuwe Youtubers ontdekt #10 – o.a Lustelux

lustrelux

Ik heb altijd periodes dat ik heel veel lees of juist heel veel series kijk en op dit moment zit ik in een fase dat ik heel veel Youtube kijk. Dit komt omdat ik weer een paar hele leuke Youtubers heb gevonden! Ik vroeg aan een vriendin of ze nog Youtubers kende die wat natuurlijkere make up looks maken en ze noemde LustreLux en toen ontdekte ik nog een paar leuke beauty youtubers!

ASMR Glow

Als eerste ontdekte ik ASMR glow. Sharon is volgens mij van oorsprong frans, maar waar ze woont ben ik nog steeds niet achter. Ten eerste is ze super knap en heeft ze ook een fijne ASMR stem en vooral een fijne persoonlijkheid. Ik vind vooral haar make up video’s heel erg ontspannend!

Dylan will not participate

Ik vind het leuk om af en toe reactie video’s te kijken en dan vooral die van Dylan. Ten eerste vind ik hem heel grappig en reageert hij ook op leuke dingen! Hij is begonnen met reageren op nieuwe nummers en videoclips, maar hij reageert nu ook op anderen dingen. Door hem ontdekt ik altijd nieuwe muziek! Hij heeft nog een account Dylan is in trouble, waar hij meer random video’s maakt zoals binge watching series of reageren op andere videos die niet muziek gerelateerd zijn.

Sophdoesnails

Sophie vind ik zo schattig en ze maakt ook mooie make up looks vind ik! Haar video’s zijn heel eerlijk en fijn. Ik zag dat ze ook last heeft van eczeem en precies rond haar ogen waar ik ook heel erg lang last heb gehad van eczeem. Ze is niet dierproefvrij, maar ze gebruikt wel veel merken die dierproefvrij zijn, dus dat is ook heel fijn!

Lustrelux

Zoals ik in de intro al vertelde noemde een vriendin van mij Katy haar kanaal toen ik vroeg naar beauty youtubers die ook natuurlijkere looks maken. Ik vond Katy gelijk heel erg leuk. Wel jammer dat ze vooral veel dure merken gebruikt, maar ik kan zeker wel inspiratie halen uit haar video’s. Ze heeft nu puppies en de moeder van de puppies, totdat ze geadopteerd worden en ze zijn zo schattig! Haar video’s zijn best wel lang, maar je hebt helemaal niet door dat ze 20 minuten lang zijn als je ze kijkt!

Brittany Marie

Britanny maakt ook voora beauty video’s en ze is sinds vorig jaar dierproefvrij! Er zijn altijd maar weinig dierproefvrije beauty Youtubers te vinden, dus ik ben heel blij dat ik haar gevonden heb. Britanny draagt ook vooral natuurlijke make up look. Ik ben de laatste tijd wat meer van de natuurlijkere looks, dus dat is fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *