Nieuwe youtubers ontdekt! #3

 

Ik heb weer een paar Youtubers ontdekt hoor! Echt heel veel leuke en ook 2 nieuwe beautyvloggers heb ik ontdekt. Misschien zitten er wel een paar leuke Youtube aanraders bij!

Charlotte Crosby

Ik vind Charlotte al echt geweldig in Geordie Shore. Ze is zo grappig en inderdaad ook dom, maar ze blijft iets leuks hebben. Sinds kort heeft ze een Youtube kanaal waar ze van alles op zet. De video’s zijn wel vaak heel kort, maar dat is juist wel leuk!

Alana Davidson

Ik had heel erg zin om make up tutorials te kijken en toen kwam ik Alana haar kanaal tegen. Ik vind haar echt heel erg leuk en ze maakt ook super mooie ooglooks! Ik vind haar trouwens ook heel erg mooi.

Yoga with adriene

Vroeger deed ik altijd yoga met het kanaal DoYouYoga, maar op een gegeven moment werd dat een beetje saai. Toen ik een keer hard had gesport en de volgende dag spierpijn had, ging ik een video zoeken van yoga voor als je spierpijn hebt en toen kwam ik Yoga with Adriene tegen. Ik vind haar video’s heel erg fijn, ze zijn wel best lang allemaal.

Lucy and Lydia

Ik ken Lucy en Lydia al een tijdje. Ze zijn namelijk goede vriendinnen van Gabby, wat mijn favoriete Youtuber is. In Gabby haar video’s vond ik Lucy en Lydia altijd heel erg leuk, maar in hun eigen video’s niet zo. Ze zijn dan ook niet een van mijn favoriete, maar sommige video’s zijn wel leuk. Met make up tutorials doen ze namelijk altijd heel erg snel alles editen en ik houd juist van kletsvideo’s.

Kathleen lights

Kathleen kwam ik ook tegen toen ik make up tutorials wilde gaan kijken en ik hoorde laatst Gabby haar ook noemen in een van haar vlogs. Ik vind Kathleen heel erg leuk en vooral haar dupe video’s zijn een aanrader!
One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *