Nieuwe youtubers ontdekt! #4 o.a Chloe Morello

Ik heb de afgelopen tijd weer een paar nieuwe youtubers ontdekt. Het zijn eigenlijk allemaal meiden die vooral beautyvideo’s maken. Benieuwd naar de nieuwe youtubers die ik ontdekt heb, lees dan verder!

Camille frederikke

Camille ontdekte ik ergens rond de kerst. Ze is Deens en ik vind vooral haar persoonlijkheid heel erg leuk. Ik ben niet zo fan van hoe zij haar make up doet, maar haar andere video’s vind ik wel heel erg leuk. Haar make up video’s vind ik ook wel leuk en die kijk ik ook, maar alleen omdat ik haar persoonlijkheid zo leuk vind! Ik vind het ook zo leuk als ze Deens praat!

Chloe Morello

Ik kende Chloe al wel, maar had al heel lang niet naar haar video’s gekeken. Vooral haar make up video’s zijn heel erg leuk om naar te kijken. Ze heeft hele simpele en super mooie make up looks! Ik ben vooral fan van haar ‘no make up makeup’ video! Ze heeft trouwens ook een hele leuke persoonlijkheid. Ze is heel lomp en grappig! Ze laat dan ook heel vaak iets vallen in haar video’s.

Rozemarijn Biemans

Rozemarijn ontdekte ik laatst pas. Ze heeft een blog en ook een youtube kanaal. Ze maakt video’s over van alles en nog wat! Ik vind haar heel natuurlijk op camera en leuk om naar te kijken. Alleen jammer dat ze zo weinig upload.

Kaya Quintana

Héél lang geleden keek ik graag naar de video’s van Kaya, maar op een gegeven moment ben ik afgehaakt. Toen kwam ik haar weer tegen op youtube, met een nieuw kanaal! Ik ging even kijken en toch vind ik haar nog steeds leuk. Ik keek haar video’s vroeger vooral, omdat ze toen ook last had van eczeem en zo voelde het niet alsof ik de enige was met dat probleem. Ze heeft nog steeds wel last van eczeem, maar niet meer zo erg als vroeger.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *