Nieuwe Youtubers ontdekt #5 – Luxy hair!

 

Het is alweer een lange tijd geleden dat ik nieuwe Youtubers had ontdekt. Dit komt omdat ik eigenlijk een stuk minder Youtube kijk. Ik heb het gevoel dat veel Youtubers elke keer weer hetzelfde doen en dat heb ik allemaal al vaak genoeg gezien, waardoor ik veel video’s oversla. Ik kijk natuurlijk nog wel veel van mijn favorieten zoals Zoella, Gabbie, Tanya Burr, Teske enzovoort!

Luxy hair

Soms dan heb ik opeens heel erg veel zin om iets nieuws met mijn haar te proberen. Ik kwam op dit kanaal terecht omdat ik aan het zoeken was naar half updo’s. Het zijn een aantal meiden die video’s maken over haar! Heel veel leuke haarstijlen en haartips laten ze zien. Ze hebben ook heel veel heatless curls, wat ik altijd leuk vind om uit te proberen! Ik ben alleen niet zo’n fan van de lange extensions, maar hun video’s zijn heel goed! De video hierboven vond ik heel erg handig!

Trendgloss

Ik kende Claira haar kanaal al door Mascha van Beautygloss natuurlijk. Maar ik ben niet zo van de fashion, dus keek haar video’s niet zo vaak. Maar nu is ze verhuist voor haar stage naar New York. Ik vind New York geweldig en ze vlogt het allemaal! Vind het zo gaaf om te zien hoe ze daar door de duurste straten loopt.

Freddy My Love

Freddy is echt het perfecte instagram meisje. Ze maakt super mooie en schattige video’s over beauty en fashion. Ik vind haar make up altijd heel erg mooi!

GwenGwiz

Zoals jullie weten ben ik groot fan van ASMR en ik heb deze keer Gwen haar video’s ontdekt. Ze maakt vooral roleplays, waar ik niet super fan van ben. Toch word ik relaxed van haar video’s. Ze is ook nog eens onwijs mooi en heeft een fijne stem! Ze heeft ook een tweede ‘normaal’ kanaal die ook wel leuk is!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *