Nieuwe youtubers ontdekt #6 – o.a Jessie Maya

 

Ik heb weer een paar leuke nieuwe youtubers ontdekt! 2 hele leuke vlogkanalen, een nieuw asmr kanaal met super lang video’s en Jessie Maya die onwijs leuke make up video’s maakt! Benieuwd welke youtubers ik allemaal ontdekt heb de afgelopen tijd? Lees dan snel verder!

Jessie Maya

Ik heb Jessie haar kanaal eigenlijk gevonden door mijn moeder! Op mijn moeder har ipad staat mijn youtube account ingelogd en ze had dus video’s van Jessie gekeken, waardoor ik haar video’s steeds voorbij zag komen en ik ze op een gegeven moment maar ging kijken. Ik heb gelijk een hele avond lang haar video’s zitten kijken! Jessie maakt onwijs gave make up looks en is vooral heel erg eerlijk en duidelijk wat ze van een product vind. Jessie is transgender en daar maakt ze ook video’s over!

ASMRmagic

Zoals jullie vast wel weten ben ik gek op ASMR, maar eigenlijk kijk/luister ik vaak alleen naar Whispersred haar video’s, want ik kan gewoon niets beters vinden dan haar video’s! Maar toen vond ik ASMRmagic! Ze maakt vooral onwijs lange video’s, wat heel erg fijn is. Vaak zijn asmr video’s rond de 20 minuten en soms 45 minuten, maar dan slaap ik vaak nog niet en moet ik weer een nieuwe video aanklikken. Asmrmagic heeft zelfs video’s van 2 uur lang! En ze zijn ook nog eens onwijs fijn. Echt een aanrader!

JeanineTV

Heel lang geleden keek ik Jeanine haar main channel video’s, maar op een gegeven moment vond ik die video’s niet meer zo leuk. De grootste reden dat ik haar video’s niet meer zo leuk vond, kwam omdat ik ze te onpersoonlijk vond. Toen vond ik heel toevallig laatst haar vlogkanaal! Veel leuk en natuurlijk persoonlijke dan haar main channel kanaal. De video die ik als eerst van haar tegenkwam was deze bovenstaande video. Ze heeft wat heftige maanden achter de rug en dat verteld ze allemaal in haar video. Ik vind haar heel eerlijk en moedig!

Hannah Witton

Toen ik een avond lang youtube filmpjes zat te kijken, vond ik ineens Hannah haar kanaal. Ik had haar al wel eens voorbij zien komen bij Melanie Murphy, dus ze kwam me gelijk bekend voor. Ze maakt vooral veel filmpjes over seks (op een goede leerzame manier), maar haar leukste video’s zijn toch wel haar drunk advice video’s! Ze is ook sinds een paar maanden gestopt met de pil en daar maakt ze ook video’s over. Ik vind haar kanaal vooral leerzaam en grappig, zeker omdat ze over onderwerpen praat waar niet veel youtubers over praten.

The Roxetera

Rose en Rosie hun vlogkanaal heb ik gevonden toen ik allemaal vlogmas aan het kijken was. Ze deden zelf ook een beetje mee met vlogmas. Hun video’s zijn vooral heel er humoristisch en dat is weer eens wat anders dan normaal! Rose en Rosie zijn getrouwd en maken dus ook samen video’s. Wel lekker verwarrend dat ze Rose en Rosie heten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *