Nieuwe youtubers ontdekt #7 – o.a What olivia did

 

Eind vorig jaar keek ik heel weinig youtube en vond ik haast niets echt boeiend. Begin dit jaar is dat weer helemaal veranderd! Ik liet namelijk in januari ook al een paar youtubers zien die ik net ontdekt had en nu doe ik er alweer één. Deze keer zijn het eigenlijk allemaal fashion youtubers, wat helemaal nieuw is voor mij!

What Olivia did

Ik vind Olivia zo schattig! Olivia maakt niet alleen maar video’s over fashion, maar ook over beauty en lifestyle. Maar ik ben haar wel gaan volgen door haar kledingstijl. Haar stijl is zo leuk, wel een stuk schattiger dan mijn stijl. Ze draagt vooral veel kleur, wat ik onwijs leuk vind, want dat zie je niet zo vaak meer! Als ze op reis is vlogt ze ook en ik vind haar vlogs heel leuk. Ze heeft een vlog dat ze in New York is met haar familie en dan neemt haar vader haar vlog over, zo grappig!

Lizzy Hadfield

Toen ik aan het rondstruinen was op youtube naar fashion youtubers kwam al heel snel Lizzy haar kanaal voorbij. Lizzy heeft echt een heel goed gevoel voor mode vind ik. Haar stijl is zo gaaf! Lizzy maakt eigenlijk alleen maar video’s over fashion en ze maakt ook weekvlogs. Ik vind vooral haar Testing basics series heel handig. Dan test ze bijvoorbeeld skinny jeans in elke prijsklasse en dan gaat ze alle broeken testen en zegt ze welke ze het fijnste vond.

The elle next door

Elle heeft net als Olivia een wat lievere stijl en ook van deze 4 de minst uitgesproken stijl. Haar kledingstijl is iets meer standaard, maar alsnog wel leuk! Elle doet vooral heel veel shoplogs en ook vlogt ze vaak als ze op reis is.

Megan Ellaby

Megan is de drukste van al deze meiden. Ze is meestal behoorlijk aanwezig en daarom kijk ik ook niet al haar video’s. Haar kledingstijl daarentegen vind ik dan wel weer onwijs gaaf. Megan shopt ook aardig vaak designer kleding, maar ze shopt ook makkelijk bij de Forever21 bijvoorbeeld. Haar stijl doet me een beetje denken aan Alexa Chung.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *