Nieuwe youtubers ontdekt #8 – o.a Yara Michels

 

Ik heb weer een aantal hele leuke youtubers ontdekt de laatste tijd! Deze keer ook weer eens twee Nederlandse Youtubers. Ineens kwam ik op Youtube allemaal hele leuke dierproefvrije beauty youtubers tegen! Ik keek vroeger best veel beauty youtubers, maar toen ik dierproefvrij werd keek ik het een stuk minder, omdat ze vaak niet dierproefvrije producten gebruikten. Zo fijn dat er nu ook dierproefvrije youtubers zijn!

Tony Junior

Ineens kwamen steeds Tony zijn vlogs voorbij en toen ging ik ze maar een keer kijken. Pas na een paar vlogs had ik door wie het was! Tony heeft samen met zijn vader een keer een reality show gehad. Ik heb die show niet gekeken, maar ik zag het wel steeds voorbijkomen op TV. Tony vlogt elke dag en je ziet dan onder andere zijn optredens, want hij is DJ.

Yara Michels

Yara kende ik al, omdat ze wel eens voorbij kwam bij Anna Nooshin. Maar ik had nooit echt aandachtig naar haar Youtube filmpjes gekeken en die zijn eigenlijk heel erg leuk! Yara is zowat altijd vrolijk en dat is altijd leuk om naar te kijken. Ze maakt vooral video’s gebaseerd op fashion, want ze heeft zelf echt een hele leuke kledingstijl! Ook maakt ze wel eens video’s over beauty en lifestyle en maakt ze elke week een weekvlog.

Nicole Renee Cutler

Nicole is pas sinds een paar maanden dierproefvrij, dus in haar oudere video’s gebruikt ze nog wel producten die niet dierproefvrij zijn. Maar ze maakt onwijs veel video’s! Echt een paar keer in de week en ze maakt ook hele mooie looks. Door haar is mijn wishlist al een stuk langer geworden.. Vooral haar video voor dierproefvrije dupes voor producten zoals soft & gentle van mac is super handig!

ILikeWeylie

Weylie is onwijs schattig en volgens mij al een lange tijd dierproefvrij. Weylie maakt veel verschillende video’s, maar met de nadruk op dierproefvrije beauty. Ze maakt niet super veel video’s, zeker niet zoveel als Nicole, maar haar video’s zijn wel heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *