Nieuwe youtubers ontdekt #9 – o.a Safiya Nygaard

Safiya Nygaard

Ik heb deze keer vooral wat grappige youtube kanalen ontdekt, zoals Safiya Nygaard, maar ook een nieuw heel fijn ASMR kanaal! Benieuwd wat voor Youtubers ik de laatste tijd ontdekt heb, lees dan snel verder!

Safiya Nygaard

Safiya maakte eerst video’s voor Buzzfeed en is daar toen weggegaan en verder gegaan op haar eigen Youtube kanaal. Ze maakt echt de meest leuke en vooral originele video’s vind ik. Ze gaat bijvoorbeeld shoppen met een blinddoek om en draagt die outfits dan ook echt.  Of ze test een period badpak, ze doet echt van alles. Ook is ze heel grappig!

Caroline ASMR

Caroline maakt super fijne ASMR video’s. Ze heeft wat kortere video’s, maar ook heerlijke wat langere video’s! Ze is uits, maar eigenlijk hoor je dat helemaal niet! Ik ben zelf niet zo’n fan van whisper video’s, dus de stem van iemand hoor ik sowieso niet zo vaak als ik naar ASMR luister/kijk. Ze doet ook heel vaak liveshows, wat ik echt nog nooit heb gezien op Youtube!

Popsugar

Ik ontdekte ineens dit kanaal en het lijkt een beetje op  Buzzfeed vind ik, maar dan anders. Mijn favoriete video’s zijn de video’s met Candace. Ze maakt vooral veel educatieve en interessante video’s, wat ik leuk vind!

React By Ash

Toen dit jaar Halsey’s nieuwe album uitkwam, vond ik het leuk om video’s te kijken waar mensen reageren op haar album. Sindsdien doe ik het bijna elke keer als er een nieuwe album uitkomt en mijn faves zijn die van Ashley. Zo leuk om te zien hoe ze reageert en wat bijvoorbeeld haar favoriete nummers zijn! Ik zie nu dat ze nog een ander kanaal heb, die ga ik ook even checken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *