Nieuwe Youtubers ontdekt! o.a Anna Nooshin

 

Zoals jullie weten kijk ik heel vaak Youtube en ik heb weer een paar hele leuke nieuwe Youtubers ontdekt! Deze keer ook een Youtuber die covers maakt en ook een make up artist! Maar ook weer een paar gewone vloggers.

Lo Bosworth

Ik denk dat veel meiden Lo Bosworth nog kennen van The Hills, als beste vriendin van Lauren Conrad. Al een jaar geleden ongeveer vond ik haar op Youtube, maar ik vond haar al snel saai. Nog steeds zijn haar filmpjes niet mijn favoriete, maar ze heeft vaak wel hele goede tips! Door haar wilde ik ook heel graag mijn haar knippen!

Monika Blunder

Ik houd heel erg van professionele make up video’s, maar er zijn er niet zo heel veel te vinden op Youtube. Ik word er namelijk altijd heel erg rustig van, het is een soort ASMR voor mij. Ik vind Lisa Eldridge haar video’s ook heel erg fijn en dat waren eigenlijk de enige die ik echt kon vinden. Toen opeens vond ik Monika Blunder. Ze is een professionele make up artist en maakt heel veel beroemde mensen op. Soms maakt ze ook beroemde mensen op in haar video’s. Ik vind haar video’s super fijn!

Mackenzie Johnson

Als ik een leuk nummer heb gevonden dan zoek ik heel vaak covers van dat nummer op. Zo zocht ik laatst covers op van Drag Me Down en kwam ik de cover van Mackenzie tegen. Ze heeft echt heel veel goede en fijne covers!

Bibi Breijman

Bibi kennen we allemaal nog van oh oh cherso. Ze zingt nu veel, werkt doordeweeks gewoon bij de ortho en vlogt op haar kanaal op Youtube sinds begin dit jaar. Haar vlogs zijn echt heel leuk, ze is gewoon zichzelf, heel grappig en er gebeurt altijd wel weer iets!

Anna Nooshin

Ik wist al een lange tijd dat Anna een Youtubekanaal had, maar ik vond haar nooit zo heel erg boeiend. Totdat ik toch maar eens een vlog van haar ging bekijken en ik vond het toch wel heel erg leuk. Ze maakt wekelijkse vlogs, maar ook heel veel andere video’s. Ze is zo mooi trouwens! En ook echt heel lief, zo komt ze in ieder geval over in haar filmpjes.

Femke Kamps

Al een tijdje volg ik de blog van Femke en ik wist niet eens dat ze een Youtubekanaal heeft. Er staan ook niet zo heel veel filmpjes op, maar ze woont nu een maand in New York en af en toe vlogt ze als ze daar is! Super leuk en ik vind haar persoonlijkheid ook heel leuk.4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *