No make up make up look!

no make up make up look

De laatste tijd heb ik van die dagen dat ik echt geen zin heb in make up, maar toch wil ik er goed uit zien. Ik maak dan altijd deze look! Het is een hele naturelle make up look. Ook is hij heel simpel om te maken en heb je maar weinig producten nodig! Dit is mijn no make up make up look!

goed2

Producten die ik gebruikt heb:

  • Essence stay all day 16h long lasting concealer
  • Catrice camouflage cream
  • Kiko Radiant touch creamy stick highlighter 100 gold
  • Essence all about matt! Fixing compact powder
  • Make up revolution ultra bronze
  • Essence make me brow 02 browny brows
  • Essence Maximum definition volume mascara
  • Diy fixing spray (1 eetlepel glycerine en 4 eetlepels gedestilleerd water)

Als eerste breng ik de essence concealer aan onder mijn ogen en ik breng de Catrice concealer aan op mijn oneffenheden. Dan blend ik alles uit met mijn vingers. Dan breng ik de Kiko creamy highlighter aan op mijn jukbeenderen, neus, ooghoeken, cupido bow  en onder mijn wenkbrauwen. Dan poeder ik alles een klein beetje af met de essence poeder. Dan komt de bronzer, wat deze look vooral af maakt. Ik gebruik een stippling brush van E.L.F om de bronzer onder mijn jukbeenderen, voorhoofd en nek aan te brengen. Ik breng meer aan dan normaal, omdat ik geen blush gebruik. Dan breng ik ook de bronzer aan in mijn arcadeboog en een beetje op mijn onderste wimperrand. Dan breng ik de essence make me brow aan en spray ik een beetje van de DIY fixing spray op mijn gezicht. Dit maakt het een stuk natuurlijker en haalt het poederige weg. Dan breng ik de Essence mascara aan. Ik breng niet zo heel veel mascara aan en deze mascara is al heel natuurlijk van zichzelf.

goed6

Als ik deze make up look op heb voelt het alsof ik helemaal geen make up op heb, maar toch zie ik er wat frisser uit! Echt mijn go to look de laatste tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *