Nutella Brownies met ijs!

goedklaar

Ik zag heel vaak het recept voor een Nutella Brownies op Facebook voorbijkomen en ik was er zo benieuwd naar! Het is een heel simpel recept met maar 3/4 ingrediënten en het is super makkelijk om te maken! Ik maakte het samen met een vriendin en ik had mijn camera meegenomen, maar die had ik per ongeluk aan laten staan waardoor hij leeg was. Sorry dat de foto’s dus niet zo goed zijn, want ze zijn met mijn telefoon gemaakt.

benodigdheden:

– 280 gram nutella

– 2 eieren

– 62 gram (10 eetlepels) bloem

– Een bak vanille ijs

– Een brownies schaal of een ovenschaal

beste bak

Het recept voor de Nutella Brownies is heel erg simpel! Eerst verwarm je de oven voor op 180 graden. Je doet de Nutella, bloem en eieren bij elkaar en dat ga je mixen. Wij hadden geen weegschaal, dus we deden 10 eetlepels van de bloem en ongeveer 10 eetlepels Nutella.

besteinbak

Dan ga je het netjes verdelen in een ovenschaal of een brownie schaal als je die hebt. Zet de brownie voor 30 minuten op 180 graden in de oven.

goedeuitoven

En dan is je brownie klaar!

oedklaarr

Wij hebben hem gelijk warm opgegeten met wat ijs erop. Ze zijn echt super lekker en de ingrediënten heb je bijna altijd wel in huis. Ik ga het zeker vaker maken! Je hebt ook recepten zonder de bloem en ik denk dat ze dan wat smeuïger worden, lijkt mij ook heel lekker!

7 Comments

  1. Hm. Dit snap ik niet. Je gebruikt liever een bewerkt product zoals Nutella dan cacao? Met alles wat er nog extra in Nutella zit? Het is zo simpel om ‘gewone’ brownies te maken, daar heb je geen Nutella voor nodig. Begrijp me niet verkeerd: Nutella is lekker, op brood en beschuit, maar het is voor mij geen ingrediënt. Nope, ik blijf het wel gewoon op brood smeren. En dan bak ik gewone brownies 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *