Papercloud lente boek + win je eigen exemplaar!

Papercloud lente boek

Afgelopen kerst kwam Papercloud al met een kerst boek volledig met leuke knutsel opdrachtjes voor kerst. Nu heeft Papercloud een lente versie daarvan en ik mocht die voor jullie reviewen en ook kunnen jullie er één winnen! Eerst laat ik jullie zien hoe leuk het boek is!

Ik bladerde gelijk een beetje door het boek heen en ik werd gelijk al heel erg verrast! Ik had niet verwacht dat er zoveel leuke opdrachtjes in zouden zitten. Er zitten ook opdrachtjes in zoals zoek de verschillen, maar er zitten vooral grotere opdrachten in zoals een vogelhuisje, een bloemenslinger en een memoryspel zelf maken! Wat ik ook heel handig vind is dat er eigenlijk alles al bij inbegrepen is. Bij elke opdracht staat er wat je nog nodig hebt en vaak is dat lijm, een schaar en/of een stanley mes.

Ik ging een weekendje weg, dus dat was wel een handig moment om het boek uit te proberen! Ik begon met de vaas en bloemen. Het was wel even geleden dat ik had geknutseld, maar toen ik eenmaal één bloem af had zat ik in de flow en ging de rest veel sneller! Het was zo fijn om even met mijn handen bezig te zijn. Ik kijk of altijd naar een scherm of ik lees, dus dit is een hele fijne afwisseling.  De uitleg was ook heel goed en het eind resultaat vond ik best knap van mezelf.

Dit boek is natuurlijk vooral heel leuk voor kinderen, maar ik vind het boek zelf ook heel erg leuk en ik kan niet wachten om nog meer opdrachtjes te maken! Zoals ik net al zei vond ik het super fijn om even iets anders te doen en het is heel erg ontspannend. Wil jij je eigen exemplaar van het Papercloud lente boek winnen? Reageer hieronder dan waarom jij graag het Papercloud lente boek zou willen winnen en misschien win jij hem dan wel! De winactie loop tot vrijdag 13 april.

2 Comments

  1. Ik wil hem wel heel graag winnen voor mijn dochter Sara die heel veel van knutselen houd. En die ook nog op 13 april jarig is. Dus als we hem winnen dubbel feest😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *